Buzz

Ο Πολ Μεσκάλ θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Μονομάχου»

of 10

How’s this for entertainment? Το σίκουελ του «Μονομάχου» βρήκε τον πρωταγωνιστή του στο πρόσωπο του Πολ Μεσκάλ τον οποίο απολαύσαμε πρόσφατα στο «Aftersun».

Ο Πολ Μεσκάλ θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Μονομάχου»

Ο - ακούραστος - Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρένα του «Μονομάχου».

To πολυαναμενόμενο σίκουελ της βραβευμένης με 5 Οσκαρ ταινίας του 2000 παίρνει σιγά σιγά μορφή, με τον Σκοτ να έχει ήδη δηλώσει πως το σενάριο του Ντέιβιντ Σκάρπα (ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο της επερχόμενη ταινίας του «Napoleon») είναι σχεδόν έτοιμο. Και τώρα μαθαίνουμε πως βρήκε και τον πρωταγωνιστή του.

Σύμφωνα με το Deadline o Πολ Μεσκάλ, τον οποίο απολαύσαμε πρόσφατα στο «Aftersun», θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Λούσιους, του γιου της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωνε η Κόνι Νίλσεν στην πρώτη ταινία) και ανιψιού του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ). Αρχικά, η συγκεκριμένη ιδέα είχε απορριφθεί από τον Ρίντλεϊ Σκοτ, αλλά απ' ότι φαίνεται τώρα είπε το ναι, με την Paramount και την Universal στη χρηματοδότηση και παραγωγή της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Η συνέχεια του «Μονομάχου» προχωράει μπροστά

gladiator

Ο Μεσκάλ φαίνεται μάλιστα πως κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο νικώντας (ελπίζουμε όχι σε μονομαχία) τους Μάιλς Τέλερ, Οστιν Μπάτλερ, Ρίτσαρντ Μάντεν και τον Τίμοθι Σαλαμέ. Πληροφορίες λένε ότι ο Μεσκάλ γνώρισε τον Σκοτ νωρίς στη διαδικασία της ακρόασης και ήταν ξεκάθαρα η κορυφαία επιλογή του σκηνοθέτη, μιας και είχε τον σωστό συνδυασμό υποκριτικής εμβέλειας και φυσικής ικανότητας για να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ, κάτι που μάλλον δεν βρήκε στου υπόλοιπους ηθοποιούς.

Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ.