Buzz

Η Μάργκο Ρόμπι υπόσχεται μια τρελή εμπειρία με το «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ

of 10

Σύμφωνα με την ίδια είναι ακόμα πιο τρελή και δυνατή εμπειρία ακόμα κι από εκείνη του «Λύκου της Γουόλ Στριτ» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Η Μάργκο Ρόμπι υπόσχεται μια τρελή εμπειρία με το «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ

Το «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ αναμένεται πως θα είναι μια δυνατή εμπειρία.

Η τρίωρη ταινία, αν λάβουμε υπόψιν τις πρώτες αντιδράσεις από την πρεμιέρα της που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, θα συζητηθεί όσο λίγες φέτος. Και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και η πρωταγωνίστρια της ταινίας Μάργκο Ρόμπι, η οποία λέει πως πρόκειται για την πιο τρελή εμπειρία της καριέρα της, ακόμα μεγαλύτερη κι από εκείνη του «Λύκου της Γουόλ Στριτ» του Μάρτιν Σκορσέζε.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στα γυρίσματα του “Λύκου της Γουόλ Στριτ” και σκεφτόμουν πως δεν θα ξαναπαίξω ποτέ ξανά σε μια ταινία τόσο τρελή όσο αυτή. Και μετά έπαιξα στο “Babylon”. Υπάρχει ένας ιλιγγιώδης όγκος ακολασίας σε αυτή. Μια από τις πιο ανησυχητικές, χαοτικές σκηνές που έχω δει ποτέ είναι σε αυτήν την ταινία και περιλαμβάνει μια μάχη με ένα φίδι. Δεν θα σας πω ποιος κερδίζει ή ποιος χάνει αυτόν τον αγώνα, αλλά πιστέψτε με, είναι τρελό», είπε η Ρόμπι μιλώντας περιοδικό Empire.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ερικ Ρόμπερτς πλέκει το εγκώμιο στην Μάργκο Ρόμπι για την ερμηνεία της στο «Babylon»

babylon

Από όσα έχουμε διαβάσει μέχρι στιγμής σίγουρα πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό από τις ταινίες που μας έχει συνηθίσει ο Σαζέλ μέχρι στιγμής. «Το Χόλιγουντ τότε ήταν ένα μέρος όπου, από την πιο διεφθαρμένη ζωώδη συμπεριφορά, προέκυψαν αυτά τα έργα τέχνης που ήταν τόσο όμορφα και σαγηνευτικά. Το Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1920 ήταν πραγματικά ένας βόθρος ακολασίας, ύβρεως και υπερβολής. Προσπαθήσαμε να τα βάλουμε όλα αυτά στην οθόνη», δήλωσε ο Σαζέλ στο περιοδικό.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του «Babylon», πρόκειται για μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής. Η ταινία καταγράφει την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλιγουντ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντιέγκο Κάλβα, Τζιν Σμαρτ, Γιόβαν Αντέπο, Λι Τζουν Λι, Λούκας Χάας.

Το «Babylon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.