Buzz

Το «Indiana Jones 5» επιστρέφει στις ρίζες του franchise

of 10

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Μαντς Μίκελσεν.

Το «Indiana Jones 5» επιστρέφει στις ρίζες του franchise

Ο Μαντς Μίκελσεν έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του Χόλιγουντ. Πρωταγωνιστεί ήδη σε αρκετές μεγάλες παραγωγές, ανάμεσά τους και το πολύ πρόσφατο «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» στον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ, αλλά και σύντομα θα τον δούμε να παίζει και στο πολύπαθο «Indiana Jones 5», σε από ό,τι φαίνεται, ξανά τον ρόλο του κακού.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter ο Μίκελσεν, μίλησε λίγο για τα γυρίσματα της ταινίας και είπε πως αυτό το σίκουελ θα θυμίζει αρκετά τις δυο πρώτες ταινίες της σειράς. «“Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” ήταν μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες, θυμίζοντας αρκετά κάτι από την Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ και το 1940 – αυτό ακριβώς κάνει και η πέμπτη ταινία. Επιστρέφουν αρκετά πίσω στην πρώτη και τη δεύτερη ταινία και αποκτούν αυτή την πρωτότυπη αίσθηση, τον αυθεντικό Indy, και θα είναι κάτι το επικό», ανέφερε ο Μίκελσεν.

Διαβάστε ακόμα: «Indiana Jones»: Κυκλοφορεί έντονα μια φήμη...

Indiana Jones 5

Ο Μίκελσεν επαίνεσε τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζέιμς Μάνγκολντ που αντικατέστησε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος τώρα απλά εκτελεί χρέη παραγωγού, αλλά και θυμήθηκε την πρώτη μέρα των γυρισμάτων με τον Φορντ και πόσο εντυπωσιάστηκε από την ενέργειά του «Εμοιαζε σαν ταινία του Σπίλμπεργκ, αν και προφανώς ο Τζέιμς την έκανε με το ίδιο όραμα. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που κάναμε γυρίσματα, ήταν νυχτερινό γύρισμα, μετά σταματήσαμε στις 5 το πρωί — και μετά ανέβηκε στο ποδήλατό του και έκανε μια διαδρομή 50 χιλιομέτρων. Ο Χάρισον είναι ένα τέρας άντρα, ένα πολύ ωραίο τέρας».

Το «Indiana Jones 5», το οποίο φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία ταινία του Χάρισον Φορντ στον συγκεκριμένο ρόλο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.