Buzz

«Indiana Jones»: Κυκλοφορεί έντονα μια φήμη...

στα 10

Μία μεγάλη, τολμηρή κίνηση λέγεται ότι ετοιμάζει η Κάθλιν Κένεντι, η παραγωγός του franchise...

«Indiana Jones»: Κυκλοφορεί έντονα μια φήμη...

Από τις αρχές του καλοκαιριού, τα γυρίσματα της φιλόδοξης 5ης ταινίας του «Indiana Jones» franchise, με σκηνοθέτη τον Τζέιμς Μάνγκολντ, παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και διευθυντή φωτογραφίας τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ έχουν ξεκινήσει.

Ο 78χρονος Χάρισον Φορντ, φορά για 5η φορά τη σήμα-κατατεθέν δερμάτινη fedora του ήρωα, ενώ πλευρό του βρίσκονται οι Μαντς Μίκελσεν!, Τόμπι Τζόουνς, Αντόνιο Μπαντέρας, αλλά και η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία δεν είναι άγνωστη στη Lucasfilm, καθώς είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story».

Και σήμερα κυκλοφορεί μία έντονη φήμη για το ρόλο που -μπορεί- να παίξει η τελευταία στο μέλλον του ήρωα και του μυθικού franchise.

Διαβάστε κι αυτό: Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ αποχωρεί από το καστ της σειράς «Mr. & Mrs. Smith»

Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ 2

Δεν θα είναι πια η γυναίκα ηρωίδα το sidekick στις περιπέτειες του Ιντιάνα Τζόουνς. Θα είναι η πρωταγωνίστρια.

Οι φήμες θέλουν την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ να αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τον βετεράνο Χάρισον Φορντ. Οι νέες ιστορίες θα ακολουθούν εκείνη, ως τη γυναίκα αρχαιολόγο που θα γυρίζει τον κόσμο ακολουθώντας το νήμα χαμένων θησαυρών.

Πίσω από αυτή την απόφαση κρύβεται η παραγωγός Κάθλιν Κένεντι, που, όπως διαβάζουμε, θέλει να κάνει ριζικές αλλαγές και να προχωρήσει τολμηρά στη διαμόρφωση ενός franchise με γυναίκα ηρωίδα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση, ούτε από την Κένεντι, ούτε από την Γουόλερ-Μπριτζ, ούτε από το στούντιο της Disney.

Οπότε, περιμένουμε...

Το «Ιντιάνα Τζόουνς 5», η τελευταία ταινία για τον Χάρισον Φορντ στον εμβληματικό ρόλο, είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα: