Buzz

Και ο Αντόνιο Μπαντέρας στο καστ του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

στα 10

Τα γυρίσματα άρχισαν και πάλι στη Μεγάλη Βρετανία και το καστ συνεχίζει να γίνεται ολοένα και πιο εντυπωσιακό.

Και ο Αντόνιο Μπαντέρας στο καστ του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

To «Ιντιάνα Τζόουνς 5» άρχισε και πάλι τα γυρίσματα μετά και την ανάρρωση του Χάρισον Φορντ από τον τραυματισμό του και μαζί με αυτά πρόσθεσε και ένα ακόμα μεγάλο όνομα στο ήδη εντυπωσιακό καστ του.

Σύμφωνα με το Deadline o Αντόνιο Μπαντέρας μετά από τα γυρίσματα του «The Enforcer» στην Θεσσαλονίκη, θα πετάξει κατευθείαν για Αγγλία για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Τζέιμς Μάνγκολντ, χωρίς όμως να υπάρχουν μέχρι στιγμής κάποιες πληροφορίες για τον ρόλο τον όποιο θα παίξει.

Διαβάστε ακόμα: Το «Ιντιάνα Τζόουνς 5» ξεκινά τα γυρίσματά του στο Ηνωμένο Βασίλειο

Indiana Jones 3

Με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να τελεί πλέον χρέη παραγωγού, ο Τζέιμς Μάνγκολντ θα κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα, ενώ ο Φαίδων Παπαμιχαήλ αναλαμβάνει τη διεύθυνση φωτογραφίας. Κι ενώ δεν έχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για το σενάριο και τους νέους χαρακτήρες που θα συνοδεύσουν τον 78χρονο Χάρισον Φορντ στις περιπέτειές του, γνωρίζουμε ήδη πως η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα είναι η γυναίκα πρωταγωνίστρια (όχι άγνωστη στη Lucasfilm, καθώς είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story») και ο Μαντς Μίκελσεν θα παίξει τον ρόλο του κακού.

Ηδη μερικά tweets έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την Γουόλερ-Μπριτζ και τον stund double του Φορντ να κυκλοφορούν στο σετ.

Παλιότερα είχε ανακοινωθεί πως το σενάριο της ταινίας είχαν γράψει οι Τζόναθαν Κάσνταν και Ντέιβιντ Κόεπ, αλλά από τότε ο Κόεπ αποχώρησε από το πρότζεκτ και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί εάν κάποιος τον έχει αντικαταστήσει γράφοντας κάτι καινούργιο ή συνεχίζουν με το υπάρχον σενάριο. Παράλληλα ο Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για να γράψει για ακόμα μια φορά τη μουσική για την ταινία, ολοκληρώνοντας έτσι το έργο του που είχε αρχίσει 40 χρόνια πριν με τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού».

Η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5», η τελευταία ταινία στην οποία ο Χάρισον Φορντ θα πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον εμβληματικό ρόλο, είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου 2022.