Buzz

Η live action μεταφορά του «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας» βρήκε το καστ της

of 10

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα τα οποία θα παίξουν τους ρόλους των Ψαρή και Αστριντ στην live action μεταφορά της ταινίας σε σκηνοθεσία του Ντιν ΝτεΜπλουά.

Η live action μεταφορά του «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας» βρήκε το καστ της

Πριν λίγους μήνες η Universal ανακοίνωσε πως έδωσε το πράσινο φως για την live action μεταφορά της υπέροχης τριλογίας κινουμένων σχεδίων της DreamWorks «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας».

Βασισμένη στα βιβλία της Κρεσίντα Κόουελ, η τριλογία μιλούσε για την φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε έναν νεαρό Βίκινγκ, τον Ψαρή, και έναν δράκο, τον Φαφούτη και τις προσπάθειές τους να καταπολεμήσουν την αντίληψη της ανθρωπότητας ενάντια στους δράκους, εκπαιδεύοντας τον «δράκο» που έχουμε μέσα μας, αυτόν του ρατσισμού και της προκατάληψης, μέσα από μια πανέμορφη ιστορία ενηλικίωσης.

Διαβάστε ακόμα: Η τριλογία του «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας» είναι η απάντηση για έναν καλύτερο κόσμο

how to train your dragon 3 607

Σήμερα, και μέσω του The Hollywood Reporter, μαθαίνουμε πως η ταινία βρήκε τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τον Ψαρή και την Αστριντ. Σύμφωνα με το άρθρο ο Μέισον Τέιμς, ο οποίος πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία «Νεκρό Τηλέφωνο», θα παίξει τον ρόλο του Ψαρή και η Νίκο Πάρκερ, η οποία έπαιξε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «The Last of Us» τον ρόλο της κόρης του Τζόελ, της Σάρα.

Ο σκηνοθέτης της animation τριλογίας Ντιν ΝτεΜπλουά θα αναλάβει και την σκηνοθεσία της live action μεταφοράς, ενώ τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Η live action μεταφορά του «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Μαρτίου 2025.