Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 27 Ιουνίου

of 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 27 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Timothee Chalamet Beautiful Boy 607 2

Ενα Ομορφο Αγόρι (Beautiful Boy) του Φέλιξ Φον Γκρόνιγκεν

Το «Ενα Όμορφο Αγόρι» βασίζεται στην αληθινή ιστορία των Ντέιβιντ και Νικ Σεφ, όπως αυτή αποτυπώθηκε στα συμπληρωματικά απομνημονεύματα τους, τα «Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction» και «Tweak: Growing Up on Methamphetamines» αντίστοιχα. Τόσο ο πατέρας, όσο και ο γιος, κατέγραψαν, ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία, τον εφιάλτη της εξάρτησης του δεύτερου από την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, τις αλλεπάλληλες αποτυχημένες απόπειρες αποτοξίνωσης και τις υποτροπές, που δυναμίτισαν τις λαμπρές ακαδημαϊκές προοπτικές του ταλαντούχου και χαρισματικού νέου και παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή.

Οι δυνατές ερμηνείες των Στιβ Καρέλ και Τίμοθι Σαλαμέ και οι καλές προθέσεις δεν σώζουν τελικά την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Φέλιξ Φον Γκρόνιγκεν από την ασφαλή κι υπερβολικά όμορφη προσέγγιση ενός τόσο σύνθετου προβλήματος όπως η εξάρτηση από τα ναρκωτικά. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ 2

john wick 3 607

John Wick: Κεφάλαιο 3 (John Wick: Chapter 3 - Parabellum) του Τσαντ Σταχέλσκι

Ο Τζον Γουίκ σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Τρίτη καταιγιστική -όνομα και πράγμα- περιπέτεια για τον Τζον Γουίκ. Το ίδιο, ίσως και λίγο περισσότερο, εντυπωσιακή, ποπ και καλτ με τις προηγούμενες. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.50 στο Star

ghost protocol

Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible - Ghost Protocol) του Μπραντ Μπερντ

Ο Ιθαν Χαντ το σκάει από μια φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Ρωσία. Με τη βοήθεια της ομάδας του εισχωρεί στο Κρεμλίνο προκειμένου να αποτρέψει την κλοπή επικίνδυνων πυρηνικών κεφαλών. Μόνο που όλα πηγαίνουν στραβά, ο Ρώσος μαφιόζος κλέβει το υλικό, το Κρεμλίνο καταστρέφεται σε έκρηξη που ερμηνεύεται ως τρομοκρατική ενέργεια, η IMF παύει τη λειτουργία της. Τώρα ο Ιθαν Χαντ βρίσκεται μόνος, χωρίς υποστήριξη ή τεχνικά μέσα, με τρεις συνεργάτες που δε γνωρίζει καλά και την ευθύνη να σώσει τον κόσμο και το πρόσωπο της οργάνωσής του.

Η μεγάλη διάρκεια και τα αργόσυρτα σημεία θα κουράσουν, αλλά το στιλ, το καστ, η δράση και το χιούμορ θα αποζημιώσουν τους θεατές, αν επιλέξουν να αποδεχτούν την αποστολή τους. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 16.15 στο Cosmote Cinema 2

eyes wide shut main

Μάτια Ερμητικά Κλειστά (Eyes Wide Shut) του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Η εξομολόγηση μιας ερωτικής φαντασίωσης, της γυναίκας του Αλις, πυροδοτεί μια έκρηξη ζήλιας στο γιατρό Μπιλ Χάρφορντ, ο οποίος στην προσπάθειά του να την απατήσει, βιώνει μια σειρά από παράδοξες ερωτικές περιπέτειες, που μοιάζουν να κινούνται περισσότερο στο πεδίο της φαντασίωσης παρά της πραγματικότητας.

Ο αριστουργηματικό επίλογος της σπουδαίας φιλμογραφίας του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix

triple agent

Τριπλός Πράκτορας (Triple Agent) του Ερίκ Ρομέρ

Παρίσι, 1936. Το Λαϊκό Μέτωπο και ο πόλεμος στην Ισπανία αναστατώνουν το πνεύμα και προκαλούν την ανάγκη για δράση. Ο Φιοντόρ, αξιωματικός του τσαρικού στρατού, πρόσφυγας στη Γαλλία μαζί με την Ελληνίδα γυναίκα του Αρσινόη, βιώνει τον αναβρασμό. Όσο η Αρσινόη αποκτά θερμές σχέσεις με τους κομμουνιστές γείτονες, εκείνος φεύγει σε μυστικά ταξίδια και προκαλεί στους γύρω του μια συγκεχυμένη ανησυχία. Δεν κάνει καμία προσπάθεια ν’ αποκρύψει το γεγονός ότι είναι κατάσκοπος, αλλά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα των ανωτέρων του. Πρόκειται για τους αντι-κομμουνιστές, για τη νεαρή Σοβιετική Ένωση, τους Ναζί, ή όλους μαζί; Το γνωρίζει, άραγε, ο ίδιος, ο Φιοντόρ, που αγαπά τη γυναίκα του, αλλά μοιάζει έτοιμος να τη θυσιάσει στο όνομα μιας πιθανής δολοπλοκίας;

Με πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα Κατερίνα Διδασκάλου και με Επίσημη Συμμετοχή στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Βερολίνου, ο βετεράνος του γαλλικού κινηματογράφου, Ερίκ Ρομέρ, επιστρέφει στο προσκήνιο, μ’ ένα προσωπικό δράμα, εσωτερικό όπως μόνο εκείνος ξέρει να το σχεδιάσει. Ελεύθερη μεταφορά πραγματικής ιστορίας, ο Τριπλός Πράκτορας είναι ένα εγκεφαλικό, συγκλονιστικό και παράλληλα οδυνηρά μύχιο επικό ποίημα που συνδυάζει δυο διαμετρικά αντίθετες παραμέτρους: την ιδιωτική ζωή ενός άντρα και μιας γυναίκας με τις αναταραχές της παγκόσμιας πολιτικής διαμάχης, την απόλυτη ηθική με την ευρεία έννοια του ψέματος.

Η ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στο viva.gr

obi-wan kenobi

Obi-Wan Kenobi

Η σειρά ξεκινά 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Star Wars: Επεισόδιο ΙΙΙ – Η Εκδίκηση των Σιθ», με τον Ομπι-Ουάν να κρύβεται από τους Ιεροεξεταστές της Αυτοκρατορίας, οι οποίοι κυνηγούν για να συλλάβουν (και να σκοτώσουν) τους εναπομείναντες Τζεντάι οι οποίοι γλύτωσαν από το μακελειό της Διαταγής 66. Η σειρά, δείχνει τον Ομπι-Ουαν ως μια σκιά του εαυτού του, γεμάτος από ενοχές και πικρία, κάτι που βοηθάει αρκετά και η υπέροχη ερμηνεία του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Η σειρά έρχεται πάνω στην καλύτερη στιγμή για να μας υπενθυμίσει πως οι καλύτερες και πιο όμορφες ιστορίες των «Star Wars» (όπως και κάθε μαζικού franchise) είναι εκείνες οι οποίες δεν επενδύουν μόνο στο θέαμα αλλά, κυρίως, στις προσωπικές ιστορίες των χαρακτήρων της. Κάτι που φαίνεται κάποιοι το είχαν ξεχάσει για τα καλά. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Και τα έξι επεισόδια της σειράς «Obi-Wan Kenobi» είναι διαθέσιμα στο Disney+


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.