Buzz

Ερχεται το σίκουελ της «Πτώσης» του Σκοτ Μαν

of 10

Το στούντιο έδωσε το πράσινο φως για ένα σίκουελ μετά και την τεράστια επιτυχία της ταινίας στο Netflix.

Ερχεται το σίκουελ της «Πτώσης» του Σκοτ Μαν

Η ταινία «Πτώση» του Σκοτ Μαν ήταν μια, αν μη τι άλλο, τίμια προσπάθεια για ένα ακόμα ενδιαφέρον θρίλερ επιβίωσης. Και μπορεί να μην τα πήγε και άσχημα στο box office, κερδίζοντας στην Αμερική 17 εκατομμύρια δολάρια με ένα budget των 3 εκατομμυρίων, η ταινία κατάφερε να κερδίσει ένα πολύ μεγαλύτερο και φανατικό κοινό όταν άρχισε να προβάλλεται στο Netflix.

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως το σίκουελ της ταινίας. Σύμφωνα με το Deadline η βρετανική εταιρεία παραγωγής Tea Shop ενθουσιάστηκε με το πόσο καλά τα πήγε η ταινία στην πλατφόρμα του Netflix, μιας και ήταν μια από τις περιπτώσεις όπου το word to mouth βοήθησε αρκετά στην επιτυχία της, και σχεδόν αμέσως επιβεβαίωσαν πως θα υπάρξει και σίκουελ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπάρι Κέογκαν στο σίκουελ του «Μονομάχου»

fall

«Εχουμε μερικές ιδέες με τι οποίες ασχολούμαστε για το σίκουελ», δήλωσε ο Τζέιμς Χάρις, ένας από τους ιδρυτές του στούντιο. «Δεν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι που να μοιάζει με αντίγραφο της πρώτης ταινίας ή να είναι κάτι λιγότερο από αυτή.» Πάντως στόχος τους είναι να αρχίσουν τα γυρίσματα κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Στην πρώτη ταινία οι κολλητές φίλες Μπέκι και Χάντερ, ζούσαν μια ζωή όπου κατακτούσαν τους φόβους τους και να ξεπερνούσαν τα όριά τους. Oμως, αφού αποφασίσουν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή ενός απομακρυσμένου και εγκαταλελειμμένου πύργου 600 μέτρων, δεν θα έχουν τρόπο να κατέβουν. Τώρα, οι αναρριχητικές δεξιότητες των δύο θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται απεγνωσμένα για να επιβιώσουν από τα στοιχεία της φύσης, την έλλειψη προμηθειών και τα ιλιγγιώδη ύψη.