Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

of 10

Ο Κούπερ τα τελευταία χρόνια κάνει την μία σωστή επιλογή μετά την άλλη.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

Τρία χρόνια μετά την «Αόρατη Κλωστή» ο Πολ Τόμας Αντερσον είναι έτοιμος για την επόμενη, ένατη, ταινία του, που μπορεί και να έγραψε ή να μην έγραψε παρέα με την οκτάχρονη κόρη του.

Η ταινία δεν έχει ακόμα τίτλο, και γνωρίζουμε ελάχιστα για την υπόθεση - περισσότερο το πλαίσιό της παρά την πλοκή της: θα γυριστεί στο Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια, απ' όπου ο PTA κατάγεται. Εκεί γύρισε και τα «Boogie Nights», «Magnolia» και «Punch-Drunk Love», οπότε, εκ του αποτελέσματος, ξέρουμε πόσο καλά του ταιριάζει να κάνει ταινίες στη γενέτειρά του.

Η ιστορία της ταινίας θα εκτυλίσσεται σ' ένα σχολείο, και το φιλμ θα είναι, όπως ακούγεται, ensemble piece, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις παράλληλες ιστορίες πολλών προσώπων. Στο επίκεντρο όλων ένας μαθητής στο σχολείο αυτό, ο οποίος θα συνδυάζει τα μαθήματα με την καριέρα του ως παιδί-ηθοποιός.

Διαβάστε κι αυτό: Ενα αστέρι γεννήθηκε και τώρα... Netflix: ο Μπράντλεϊ Κούπερ φεύγει από την Paramount

Bradley Cooper PTA 607

Τα νεότερα έχουν να κάνουν με το καστ: σήμερα κυκλοφορεί η είδηση ότι ένας εκ των πρωταγωνιστών θα είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ (δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων). Δεν έχει αποκαλυφθεί για ποιον ρόλο τον προορίζει ο Πολ Τόμας Αντερσον και κανείς δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις ακόμα.

Ομως το ταίριασμα των δύο μάς αρέσει. Kι ο Κούπερ τα τελευταία χρόνια μοιάζει να πιλοτάρει την καριέρα του πάρα πολύ εύστοχα κι έξυπνα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να αποκαλυφθούν περισσότερα για την επιστροφή του PTA στην μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα: