Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

of 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Ant-Man & The Wasp: Quantumania»

Το Κβαντικό Βασίλειο μας ανοίγει τις πόρτες του στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται να ξεκινήσει και την Πέμπτη Φάση του MCU και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ant-Man & The Wasp: Quantumania».

«Beau Is Afraid»

Ο Χοακίν Φίνιξ μοιάζει σαν να ζει ένα κακό τριπάκι στο πρώτο τρέιλερ της νέας «εφιαλτικής κωμωδίας» του Αρι Αστερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Beau Is Afraid».

«Titanic 25th Anniversary»

Η ταινία του Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες 25 χρόνια μετά.

«Yellowjackets Season 2»

Η δεύτερη σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου, υπόσχεται περισσότερο μυστήριο και θάνατο.

«Grease: Rise Of The Pink Ladies»

H σειρά prequel θα διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια πριν από την αρχική ιστορία και ακολουθεί τα πρώτα μέλη της ομάδας που αμφισβήτησαν την ιδέα του πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα στη δεκαετία του 1950.

«You Season 4 Part 1»

Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν έρχεται στο Netflix στις 9 Φεβρουαρίου.

«Sick»

Ο σεναριογράφος του «Scream» Κέβιν Γουίλιαμσον επιστρέφει με μια νέα ταινία slasher για την εποχή της πανδημίας.

«Are You There God? It's Me, Margaret»

Μια ακόμα μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος ενηλικίωσης της Τζούλι Μπλουμ με πρωταγωνιστές του Αμπι Ράιντερ Φόρτσον, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Κάθι Μπέιτς και Μπένι Σάφντι.

«Your Place Or Mine»

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Αστον Κούτσερ πρωταγωνιστούν ως οι μακροχρόνιοι φίλοι Ντέμπι και Πίτερ, οι οποίοι γνωρίστηκαν πριν από 20 χρόνια μετά από μια αξέχαστη νύχτα στη νεαρή ενήλικη ζωή τους. Αλλα τώρα, ενήλικοι πια, ξέρουν πως δεν κάνουν ο ένας για τον άλλον (μάλλον).

«Sharper»

Η Τζουλιάν Μουρ και ο Σεμπάστιαν Σταν πρωταγωνιστούν στη σειρά θρίλερ του Apple TV+ ως μητέρα και γιος που μπλέκονται με έναν δισεκατομμυριούχο, με τουλάχιστον έναν από αυτούς να είναι «Sharper», (κάποιους που ορίζεται από την Apple ως ένας απατεώνας).

«Baby Ruby»

Οι Νοέμι Μερλάντ και Κιτ Χάρινγκτον πρωταγωνιστούν ως δυο τρομοκρατημένοι νέοι γονείς στο νέο θρίλερ της Μπες Γουλ.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.