Buzz

Ο Χοακίν Φίνιξ μοιάζει σαν να ζει ένα κακό τριπάκι στο πρώτο τρέιλερ του «Beau Is Afraid»

στα 10

Η νέα «εφιαλτική κωμωδία» του Αρι Αστερ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Απριλίου.

Ο Χοακίν Φίνιξ μοιάζει σαν να ζει ένα κακό τριπάκι στο πρώτο τρέιλερ του «Beau Is Afraid»

Ο Αρι Αστερ επιστρέφει φέτος με τη νέα του ταινία «Beau Is Afraid», γνωστή μέχρι πρόσφατα ως «Disappointment Blvd», με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ, η οποία θα είναι «ένα οικείο πορτρέτο δεκαετιών ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών». Αλλά πρόκειται για μια ταινία τρόμου, στα πλαίσια των προηγούμενών του «Hereditary» και «Midsommar» ή μήπως κάτι τελείως διαφορετικό;

Και η αλήθεια είναι πως παρακολουθώντας το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία δείχνει να είναι γεμάτη από υπαρξιακές ανησυχίες, σουρεαλιστικά πλάνα και μια πιο ακόμη περίεργη πλοκή σαν ένα τριπάκι να πηγαίνει τελείως στραβά, η απάντηση δεν είναι και τόσο σαφής, δείχνοντας μάλιστα τον χαρακτήρα του Φίνιξ σε διάφορες ηλικίες (από παιδί μέχρι και γέρο). Ο Αστερ την είχε χαρακτηρίσει παλιότερα ως μια «εφιαλτική κωμωδία» και φαίνεται πως αυτό ο χαρακτηρισμός της ταιριάζει περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2023

beau is afraid

Η ταινία, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Νέιθαν Λέιν, Πάτι ΛουΠον, Εϊμι Ράιαν, Κάιλι Ρότζερς, Πάρκερ Πόσεϊ, Μάικλ Γκαντολφίνι, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Ρίτσαρντ Κινγκ, θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Απριλίου, οπότε δεν θα την δούμε στις Κάννες όπως αρχικά είχαν ακουστεί φήμες. Ισως σε κάποιο φεστιβάλ του Βερολίνου ή του Sundance; Ή ακόμα και στο SXSW; Περιμένοντας κάποια νέα ανακοίνωση απολαύστε το άκρως περίεργο τρέιλερ του «Beau Is Afraid» παρακάτω.

beau is afraid