Buzz

Το «Disappointment Blvd.» του Αρι Αστερ έχει πλέον τίτλο «Beau Is Afraid»

στα 10

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Το «Disappointment Blvd.» του Αρι Αστερ έχει πλέον τίτλο «Beau Is Afraid»

Η νέα ταινία του Αρι Αστερ «Disappointment Blvd.» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ και θα είναι «ένα οικείο πορτρέτο δεκαετιών ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών», έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον της κινηματογραφικής κοινότητας και είναι σίγουρα μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2023.

Αλλά από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε μέσα στο 2021 μέχρι σήμερα φαίνεται πως πέρασε από διάφορες αλλαγές και η πιο σημαντική ήρθε τώρα με την αλλαγή του τίτλου σε «Beau Is Afraid», ο οποίος παρουσιάστηκε με την πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Το «Disappointment Blvd.» δεν θα κυκλοφορήσει σε κάποιο φεστιβάλ φέτος

Ο νέος τίτλος της φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις αρχικές φήμες που ήθελαν τον Φίνιξ και τον Αστερ να συνεργάζονταν πάνω στο μεγάλου μήκους remake της μικρούς μήκους ταινία του Αστερ «Beau Is Dead».

Στην ταινία, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Νέιθαν Λέιν, Πάτι ΛουΠον, Εϊμι Ράιαν, Κάιλι Ρότζερς, Πάρκερ Πόσεϊ, Μάικλ Γκαντολφίνι, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Ρίτσαρντ Κινγκ, φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Πολλοί υποθέτουν πως θα κάνει πρεμιέρα σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ, όπως εκείνο της Βενετίας ή ακόμα και στις Κάννες. Περιμένουμε νεότερα και ίσως κάποιο μικρό τρέιλερ για να μας ανοίξει την όρεξη σύντομα.