Buzz

Ο Πίτερ «Τίριον» Ντίνκλατζ τα 'σπασε χθες στο Saturday Night Live

στα 10

Τραγούδησε για τα διαστημικά του παντελόνια μαζί με την Γκουέν Στεφάνι, έκανε full frontal «naked and afraid» στη φύση, είπε αν ο Τζον Σνόου είναι νεκρός ή όχι στο μονόλογο που του έγραψε ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Δείτε τον Πίτερ Ντίνκλατζ οικοδεσπότη του SNL!

Ο Πίτερ «Τίριον» Ντίνκλατζ τα 'σπασε χθες στο Saturday Night Live

Είχε διαφημίσει την εμφάνισή του στο Saturday Night Live πριν από λίγες μέρες με το πρόμο «Summer is Coming»!

Λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή, o 46χρονος πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» είχε ξαναβγεί με την μουσική του guest Γκουέν Στεφάνι και είχαν προαναγγείλει για μία τελευταία φορά τη live εμφάνισή τους στο θρυλικό ζωντανό κωμικό σόου της αμερικανικής τηλεόρασης. Η Γκουέν μάλιστα του έκανε μία ερώτηση για τον Τζον Σνόου που... δεν περιμέναμε:

Δείτε επίσης: «Είναι ο Τζον Σνόου νεκρός;»: Το καστ του «Game of Thrones» απαντάει


Ο Πίτερ Ντίνκλατζ ήταν χθες βράδυ ο οικοδεσπότης του SNL και, κατά γενική ομολογία των φανατικών του σόου, έσκισε! Απέδειξε ότι έχει κωμική φλέβα και το απαραίτητο αυτοσχεδιαστικό ταλέντο για να σταθεί ανάμεσα στους καλύτερους improv κωμικούς της σύγχρονης γενιάς, καθώς επίσης ότι δεν κωλώνει να δοκιμάσει σκετς που τον βγάζουν από τα ρούχα του! Ή τον φέρνουν αντιμέτωπο με τη μαφία όσο εκείνος τραγουδά για τα διαστημικά του παντελόνια.

Πατήστε το play και δείτε δύο από τα πολλά σκετς του Ντίνκλατζ από το χθεσινοβραδικό Saturday Night Live!




Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»

Game of Thrones Posters 6 607

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»: