Buzz

Οι επαναστάτες έχουν τη Δύναμη στο πρώτο τρέιλερ για το «Rogue One: A Star Wars Story»

στα 10

Το πρώτο spin-off του «Πολέμου των Αστρων» και η ταινία που θα γεφυρώσει το κενό μέχρι το επίσημο «Επεισόδιο Οκτώ» έχει τρέιλερ. Και είναι τόσο cool...

Οι επαναστάτες έχουν τη Δύναμη στο πρώτο τρέιλερ για το «Rogue One: A Star Wars Story»

Update 15.07: Εν αναμονή του νέου τρέιλερ, που καταφτάνει σύντομα, δείτε στο τέλος του κειμένου ένα ολοκαίνουργιο βίντεο για τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς και το πρώτο επίσημο πόστερ!

Για να μην χαθείτε μέσα στο σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων» που με τη μετακόμισή του στη Disney μάς έχει υποσχεθεί τουλάχιστον μία ταινία το χρόνο, το «Rogue One: A Star Wars Story» αφηγείται τα γεγονότα που προηγούνται του «A New Hope» (του αυθεντικού πρώτου «Star Wars», δηλάδή, του 1977) και επικεντρώνεται στην ομάδα της Επαναστατικής Συμμαχίας που έκλεψαν τα σχέδια του πρώτου Death Star, τα οποία η πριγκίπισσα Λέια είχε κρύψει μέσα στον R2-D2 προτού συλληφθεί από την γαλαξιακή αυτοκρατορία.

Δείτε ακόμη: To «Star Wars VIII» ξεκίνησε γυρίσματα

Rogue One

Rogue One

Rogue One

Rogue One

Rogue One

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Φελίσιτι Τζόουνς (δεύτερο κορίτσι μετά τη Ρέι της Ντέιζι Ρίντλεϊ στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»), ο Μαντς Μίκελσεν, ο Αλαν Τούντικ, ο Μπεν Μέντελσον, ο Φόρεστ Γουιτάκερ και ο Ντόνι Γιέν. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται μετά τιμής και δόξης ο Γκάρεθ Εντουαρντς του νέου «Godzilla» και οι πρώτες εικόνες της ταινίας προκαλούν ήδη ρίγη αναστάτωσης στους φανατικούς, ενώ προϊδεάζουν για το σκοτεινό τόνο της ταινίας, την εμφάνιση του Darth Vader (για την ώρα θα τον δείτε μόνο πλάτη στο 01.18), την πάντα ευπρόσδεκτη παρουσία του Μπεν Μέντελσον εδώ στο ρόλο του κακού και μια μείξη πολεμικών τεχνών και φωτόσπαθων που μοιάζει ακαταμάχητη.


Update 15.07: Δείτε παρακάτω ένα καινούργιο βίντεο για τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς και το πρώτο επίσημο πόστερ!


Rogue One: A Star Wars Story poster 607

H προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου του «Rogue One: A Star Wars Story» στις αίθουσες είναι η 18η Δεκεμβρίου του 2016.

Διαβάστε ακόμη: