Buzz

Ο Χιου Τζάκμαν θα το σκεφτόταν σοβαρά να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Καμία αντίρρηση φυσικά, αφού μέσα στον οργασμό των υποψήφιων για το διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ, ο Τζάκμαν διαθέτει και το στιλ και τη χάρη.

Ο Χιου Τζάκμαν θα το σκεφτόταν σοβαρά να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ!

Με τη συζήτηση της διαδοχής του Ντάνιελ Κρεγκ να κορυφώνεται μέσα από αντιδικίες για το αν ο Τζέιμς Μποντ μπορεί να είναι μαύρος (βλ. Ιντρις Ελμπα) ή γκέι, μετά τη δήλωση του Πιρς Μπρόσναν και με κάθε πιθανό εμπλεκόμενο στην υπόθεση «007» να εκφράζει άποψη καθώς οι δημοσκοπήσεις και τα αυτοσχέδια polls συνεχίζονται, δεν βλέπουμε κανένα λόγο γιατί να μην μπει στην κούρσα και ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος σε πρόσφατη συνεντευξή του δήλωσε πως θα σκεφτόταν σοβαρά να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Διαβάστε ακόμη: Ολα τα στοιχήματα στον αέρα: οι bookies του Λονδίνου ξέρουν ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Χιου Τζάκμαν ακούγεται για το ρόλο του Βρετανού πράκτορα. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής είχαν μιλήσει μαζί του πριν το ρόλο αναλάβει ο Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά τότε ο Αυστραλός ηθοποιός είχε ανειλλημένες υποχρεώσεις με το ρόλο του Wolverine στη σειρά ταινιών των «X-Men»:

«Εκείνη την εποχή, ήμουν έτοιμος για τα γυρίσματα του "Χ2" και ήμουν σίγουρος πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αλλά τώρα θα το σκεφτόμουν σοβαρά.»

Στα 46 του χρόνια ο Χιου Τζάκμαν που ετοιμάζεται για την τελευταία ταινία του «Wolverine», αλλά και για την έξοδο του «Pan» του Τζο Ράιτ στο οποίο υποδύεται τον Μαυρογένη, μπαίνει στην κούρσα των υποψήφιων Τζέιμς Μποντ μαζί με τον Ιντρις Ελμπα, τον Τομ Χάρντι, τον Ντάμιεν Λιούις και τον Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ στη γωνία παραμονεύει και ο Τζέισον Στέιθαμ που επίσης δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του.

Hugh Jackman Bond 607

Διαβάστε αναλυτικά: Abso-fucking-lutely! O Τζέισον Στέιθαμ και θα μπορούσε και θα ήθελε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ!

Ο συγγραφέας των τελευταίων βιβλίων του Τζέιμς Μποντ, Αντονι Χόροβιτζ, πήρε και αυτός θέση για το θέμα της διαδοχής του Ντάνιελ Κρεγκ, δηλώνοντας πως ο Ιντρις Ελμπα είναι πολύ «του δρόμου» για να υποδυθεί τον 007. Ωστόσο ο δρόμος για τον «μαύρο» Μποντ άνοιξε ήδη με την επιλογή του Ντέιβιντ Ογιελόβο, ο οποίος θα είναι ο πρώτος μαύρος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ στην ηλεκτρονική ανάγνωση του νέου βιβλίου του Χόροβιτζ με τίτλο «Trigger Mortis».

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Ογιελόβο θέλει να το φωνάξει να το πει: «Είμαι ο νέος Τζέιμς Μποντ»

Και όλα αυτά ενώ ο Ντάνιελ Κρεγκ αρνείται να ξεκαθαρίσει αν το «Spectre» είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ: «Δεν ξέρω. Πραγματικά δεν ξέρω. Ειλικρινά. Δε προσπαθώ να το παίξω μυστηριώδης. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ... Αυτή τη στιγμή; Οχι. Εχω και ζωή και πρέπει να επιστρέψω σε αυτή. Ομως... βλέπουμε!»

Διαβάστε τα πάντα για το «Spectre»: