Buzz

O Σαμ Μέντες αποκαλύπτει πως το «Spectre» είναι η ιστορία του πώς ο Τζέιμς Μποντ έγινε Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Προχωρώντας ακόμη πιο βαθιά στα γυρίσματα του «Spectre», ο Σαμ Μέντες αποκαλύπτει πως το φιλμ αφηγείται τις απαρχές του μύθου του Τζέιμς Μποντ.

O Σαμ Μέντες αποκαλύπτει πως το «Spectre» είναι η ιστορία του πώς ο Τζέιμς Μποντ έγινε Τζέιμς Μποντ!

«Ο Μποντ επανεφηύρε τον εαυτό στο τέλος του "Skyfall", Αυτή ήταν μόνο η αρχή της ιστορίας.»

Κάπως έτσι περιγράφει ο Σαμ Μέντες όλα όσα συμβαίνουν στο «Spectre», την 24η επίσημη ταινία του Τζέιμς Μποντ. Διευκρινίζει ότι η ταινία αναφέρεται και στις τρεις προηγούμενες ταινίες (με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ), αλλά ταυτόχρονα αναπτύσσει μια υπόθεση που δεν είχε εξερευνηθεί μέχρι σήμερα: «Ο μύθος της δημιουργίας του Μποντ δεν έχει γίνει ακόμη. Ενιωθα πως εδώ υπήρχε μια ευκαιρία. Ποιος τον έφτιαξε; Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που τον επηρέασαν στη διαδρομή του; Είναι κάπως σαν να αφηγείσαι την ιστορία από την αρχή: πως ο Μποντ έγινε Μποντ».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: H Μόνικα Μπελούτσι και η Λέα Σεντού δεν είναι δύο απλά Bond Girls!

spectre 607

Σημαντικό ρόλο στην αφήγηση των απαρχών του Τζέιιμς Μποντ παίζει ο χαρακτήρας του Κριστόφ Βαλτς στο ρόλο του Ομπερχάουζερ, ιθύνων νους της οργάνωσης με το όνομα Spectre (όπως τον είδαμε για λίγο στο teaser του «Spectre»). O Ομπερχάουζερ («ο συγγραφέας όλου σου του πόνου», όπως αποκαλύπτει στον 007), συνδέεται με το παρελθόν του πράκτορα και βάζει σε κίνδυνο το ερωτικό ενδιαφέρον του που δεν είναι άλλο από τη Λέα Σεντού.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «Λένε ότι ξόφλησες!» Το νέο τρέιλερ του «Spectre» είναι εδώ κι αποδεικνύει ότι... κάθε άλλο

spectre 607

«Το μεγαλύτερο μέρος του φιλμ είναι ένας εορτασμός του τι σημαίνει να είσαι Τζέιμς Μποντ», συμπληρώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ. «Αλλά το φιλμ δεν είναι ρετρό. Ευτυχώς δεν είναι απλά κλασικός Μποντ αλλά και ένα κλασικό θρίλερ.»

To «Spectre» θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2015, σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε τα πάντα για το «Spectre»: