Buzz

Ντάνιελ Κρεγκ παρόντος πάσα αρχή παυσάτω: «Θα συνεχίσω να παίζω τον Τζέιμς Μποντ»

στα 10

Βάζοντάς μας όλους στη θέση μας ο ένας και μοναδικός (για την ώρα) Τζέιμς Μποντ μίλησε ξεκάθαρα.

Ντάνιελ Κρεγκ παρόντος πάσα αρχή παυσάτω: «Θα συνεχίσω να παίζω τον Τζέιμς Μποντ»

Aπό τη μία τα στοιχήματα των bookers που έδιναν προβάδισμα σε μία πλειάδα βρεταννών ηθοποιών για να φορέσουν το ατσαλάκωτο κουστούμι του υπερπράκτορα 007, μέχρι τo τελευταίο άρθρο της Sunday Mirror που αποφάσισε ότι αυτός θα είναι ο Ντάμιεν Λιούις, έχουμε ακούσει τα πάντα. Κάθε εβδομάδα είχαμε κι ένα νέο όνομα να προστίθεται στη λίστα των διαδόχων του Ντάνιελ Κρεγκ (ο Χιου Τζάκμαν είναι ο πιο πρόσφατος), κάθε βδομάδα και μία νέα διαφωνία - με πιο έντονο το «σκάνδαλο» Ιντρις Ελμπα: μπορεί ένας μελλοντικός Τζέιμς Μποντ να είναι μαύρος;

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Ρότζερ Μουρ δε θεωρεί τον Ιντρις Ελμπα «αρκετά Αγγλο» για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

Μόνο που λογαριάζαμε χωρίς τον αρχηγό. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Sunday’s Event» της Mail, ο Ντένιελ Κρεγκ δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να παρκάρει στο γκαράζ την .Aston Martin του. Τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.

«Δεν σκοπεύω να αφήσω τη θέση μου, τουλάχιστον όχι άμεσα. Παρόλο που η προετοιμασία για το ρόλο γίνεται όλο και δυσκολότερη».

Φυσικά, εννοεί τη φυσική προετοιμασία που τον θέλει να είναι σε άψογη φόρμα για το ρόλο. «Γυμνάζομαι μέχρι θανάτου. Αυτό μου είναι όλο και πιο δύσκολο. Αλλά αυτά έχει η ζωή. Θα συνεχίσω, όσο θα μπορεί το σώμα μου να ανταπεξέλθει...»

Κι όταν ρωτήθηκε για πόσο καιρό, πόσες ταινίες του franchice, ακόμα πιστεύει ότι αντέχει, είπε λακωνικά: «Το συμβόλαιό μου θέλει τουλάχιστον μία ακόμα. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για μετά...»

Οπότε, μην κρατάτε την αναπνοή σας ακόμα.

Διαβάστε τα πάντα για τους μνηστήρες του Ντάνιελ Κρεγκ:

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre»: