Οσκαρ 2017: H μεγαλύτερη γκάφα της οσκαρικής ιστορίας ίσως έχει ένα... silver lining

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 FEB

Ηταν η πιο αμήχανη στιγμή στην ιστορία των Οσκαρ. Εκτέθηκαν άνθρωποι, άλλοι πικράθηκαν και κάποιοι δε χάρηκαν όσο τους άξιζε τον προβολέα και τη στιγμή τους. Ομως... αποκαλύφθηκε κι ένα ξεχωριστό μεγαλείο, που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Βραβεία Οσκαρ 2017: H Ταράζι Π. Χένσον, βασίλισσα των GIFs και μερικές στιγμές που θα μείνουν κλασικές

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 FEB

Η Κούκι που όλοι αγαπήσαμε έφτασε στην απονομή με τον αέρα μιας πραγματικής σταρ - και πέρασε το ωραιότερο βράδυ της ζωής της. Μαζί και δέκα ακόμη στιγμές που αξίζουν το GIF τους.

Οσκαρ 2017: Πώς συνέβη μια από τις μεγαλύτερες γκάφες στην ιστορία των βραβείων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 FEB

Η χθεσινή βραδιά είναι από αυτές που θα θυμόμαστε για πάντα. Οχι μόνο γιατί το «Moonlight» κέρδισε το Οσκαρ καλύτερης ταινίας, αλλά κυρίως για το πώς απονεμήθηκε το Οσκαρ στο «Moonlight».

Βραβεία Οσκαρ 2017: Νικητής το «La La Land». Εεε... το «Moonlight» τελικά!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 FEB

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως αυτή που ο Γουόρεν Μπίτι διάβασε λάθος το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ηταν όμως η πολιτική τελετή που όλοι περίμεναν; Και ο Τζίμι Κίμελ να επιστρέψει ή όχι;

Βραβεία Οσκαρ 2017: Το κόκκινο χαλί

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 FEB

Το κόκκινο χαλί των Οσκαρ 2017 θα μείνει στην ιστορία για το λευκό που κυριάρχησε παρά τη σκοτεινή διάθεση και με σημαντικότερο αξεσουάρ τη γαλάζια κορδέλα - δήλωση συμπαράστασης στην ACLU (Αmerican Civil Liberties Union) και μήνυμα προς τον Τραμπ.

Ολοι οι λόγοι για να λατρεύει κανείς την Ιζαμπέλ Ιπέρ σε ένα βίντεο!

BUZZ / 26 FEB

Συνθέτοντας αποσπάσματα από τις σημαντικότερες ταινίες στην καριέρα της Ιζαμπέλ Ιπέρ, ένα βίντεο αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι –με ή χωρίς Οσκαρ– η Γαλλίδα ηθοποιός είναι μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες όλων των εποχών.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.