Buzz

Χορέψτε κι εσείς παρέα με την Εμα Στόουν στο νέο τρέιλερ των «Ιστοριών Καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Μετά την ανακοίνωση πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, ήρθε και νέο τρέιλερ μαζί με την επίσημη ημερομηνία εξόδου της στις ελληνικές αίθουσες.

Χορέψτε κι εσείς παρέα με την Εμα Στόουν στο νέο τρέιλερ των «Ιστοριών Καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου

Και να που χθες, εκεί που παρακολουθούσαμε την ανακοίνωση του προγράμματος του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ακούστηκε και η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Kinds of Kindness», να βρίσκεται στο διαγωνιστικό τμήμα και να διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα.

Και αμέσως μετά η Searchlight Pictures κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ για να γιορτάσει την περίσταση.

Πρόκειται γα μια κωμωδία, γραμμένη από τον ίδιο, μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, στην πέμπτη τους συνεργασία μετά τον «Κυνόδοντα», τις «Αλπεις», τον «Αστακό» και το «Φόνο του Ιερού Ελαφιού» και φυσικά με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν. Το «Kinds of Kindness» αποτελεί και την τέταρτη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την Εμα Στόουν, μετά την «Ευνοούμενη», το «Poor Things» και τη «Βληχή», το μικρού μήκους φιλμ που γυρίστηκε για την Εθνική Λυρική Σκηνή. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν και οι Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Τζο Αλγουιν, Τζεσι Πλέμονς και άλλοι.

Διαβάστε ακόμα: Κάννες 2024: Το επίσημο πρόγραμμα του 77ου Φεστιβάλ Καννών

kinds of kindness

Κι ενώ η πλοκή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, σε ένα άρθρο των New York Times για τον Γουίλεμ Νταφόε, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της παραγωγής ο Νταφόε άφησε την συμπρωταγωνίστριά του Στόουν να τον χαστουκίσει 20 φορές για ένα πλάνο στο οποίο δεν εμφανίστηκε καν. Ο ηθοποιός δεν είχε γυρίσματα εκείνη την ημέρα, αλλά εμφανίστηκε για να βοηθήσει τους συμπρωταγωνιστές του να μπουν στο χαρακτήρα τους, αλληλεπιδρώντας μαζί τους εκτός σκηνής.

Η ταινία «Ιστορίες Καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Μαΐου.

ιστορίες καλοσύνης