Buzz

Ο Τζόναθαν Μπέιλι στο «Jurassic World 4»

στα 10

Μετά την Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο Τζόναθαν Μπέιλι έρχεται στο νέο reboot του αγαπημένου franchise, σε σκηνοθεσία του Γκάρεθ Εντουαρτς.

Ο Τζόναθαν Μπέιλι στο «Jurassic World 4»

Μετα το τέλος της τριλογίας του «Jurassic World» η Universal και η Amblin είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο franchise με μια νέα έβδομη ταινία, η οποία θα αποτελεί και το πρώτο κεφάλαιο μιας νέα τριλογίας. Την σκηνοθεσία αυτή την φορά την έχει αναλάβει ο Γκάρεθ Εντουαρτς, ο σκηνοθέτης «Rogue One» και του περσινού «Δημιουργού», με την Σκάρλετ Τζοχάνσον να έχει ήδη υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει σε αυτή.

Σύμφωνα με το Deadline όμως ο Τζόναθαν Μπέιλι, ο οποίος έγινε γνωστός από τις σειρές «Bridgerton» του Netflix και το «Fellow Travelers», βρίσκεται στις τελευταίες συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσει με την Τζοχάνσον στην ταινία. Μέχρι στιγμής το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι η έβδομη ταινία θα είναι ένα κάποιου είδους καινούργιου reboot, στην οποία δεν θα παίξουν κάποιοι από τους παλιότερους ηθοποιούς του franchise – αλλά μην μας φανεί παράξενο αν κάτι τέτοιο αλλάξει.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες του Αντονι Μακι ως Captain America στο «Captain America: Brave New World»

jurassic world dominion

Το σενάριο της ταινίας είναι γραμμένο από τον Ντέιβιντ Κόεπ, ο οποίος είχε γράψει τα σενάρια των δυο πρώτων ταινιών, σε παραγωγή για άλλη μια φορά των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Φρανκ Μάρσαλ. Μερικά άλλα ονόματα που φημολογούνται πως θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία είναι και οι Ντεβ Πατέρ και Κόλμαν Ντομίνγκο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε ποιος άλλος θα μπει επίσημα στο καστ.

Η ταινία, η οποία μέχρι στιγμής έχει τον τίτλο «Jurassic World 4», έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες στις 2 Ιουλίου 2025.