Buzz

Πρώτες φωτογραφίες του Αντονι Μακι ως Captain America στο «Captain America: Brave New World»

στα 10

Οι ταινία έκανε μια μικρή παρουσίαση στο CinemaCon την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με δυο πρώτες φωτογραφίες με τους Αντονι Μακί και Χάρισον Φορντ.

Πρώτες φωτογραφίες του Αντονι Μακι ως Captain America στο «Captain America: Brave New World»

Μετά τη μία εισπρακτική αποτυχία πίσω από την άλλη, η Marvel θέλει ένα αρκετά δυνατό χαρτί για να βγει και πάλι μπροστά. Αυτό ίσως έρθει με το «Deadpool & Wolverine», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά η Marvel ποντάρει αρκετά και σε μια ακόμα ταινία.

Το «Captain America: Brave New World» έρχεται για να συνεχίζει την ευρύτερη ιστορία του MCU και ξεκινήσει τη θητεία του Αντονι Μακί στον ρόλο του πρώτου Εκδικητή. Και όπως το είπε ο Μακί στο CinemaCon την εβδομάδα που μας πέρασε, το πρώτο καθήκον του χαρακτήρα του Σαμ Γουίλσον ως Captain America είναι παρόμοιο με εκείνο του Στιβ Ρότζερς, μιας και του έχει ανατεθεί να εκπαιδεύσει τους ισχυρότερους ήρωες της Γης για να αντιμετωπίσει μια νέα παγκόσμια απειλή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χάρισον Φορντ έρχεται στο MCU στον ρόλο του Στρατηγού Θάντιους «Thunderbolt» Ρος

Captain America: Brave New World

Captain America: Brave New World

«Αυτή η ταινία είναι μια ξεκάθαρη επαναφορά. Πραγματικά αποκαθιστά την ιδέα του τι είναι αυτό το σύμπαν και τι θα είναι αυτό το σύμπαν. Νομίζω ότι με αυτές τις ταινίες, αποκτάτε μια ξεκάθαρη, νέα ματιά για το που οδεύει η Marvel με τον ίδιο τρόπο που έκανε με το “Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα”», είπε ο Μακί.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του «Captain America: Brave New World» βλέπει τον Θάντεους “Thunderbolt” Ρος του Χάρισον (που αναλαμβάνει τον ρόλο από τον αείμνηστο Γουίλιαμ Χαρτ), τώρα ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, να αναθέτει στον Γουίλσον να σχηματίσει μια νέα ομάδα Εκδικητών. Αλλά λίγο μετά τη συνάντησή τους, μια ομάδα υπερ-στρατιωτών επιτίθεται στον Πρόεδρο και ωθεί τον Γουίλσον στην πρώτη του αποστολή ως Captain America.

Το Entertainment Weekly έχει δυο πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2025.