Buzz

Ο Χάρισον Φορντ έρχεται στο MCU στον ρόλο του Στρατηγού Θάντιους «Thunderbolt» Ρος

στα 10

Ο Φορντ θα αντικαταστήσει τον Γούλιαμ Χαρτ στον ρόλο του Στρατηγού Ρος και μαζί του ίσως φέρει κι έναν κόκκινό του φίλο.

Ο Χάρισον Φορντ έρχεται στο MCU στον ρόλο του Στρατηγού Θάντιους «Thunderbolt» Ρος

O Γουίλιαμ Χαρτ ήταν μέρος του MCU ακόμα πριν το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel πάρει τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα. Από το «The Incredible Hulk» το 2008 μέχρι και το «Black Widow» το 2021, ο Χαρτ έπαιζε τον ρόλο του Στρατηγού Θάντιους «Thunderbolt» Ρος, αλλά μετά τον θάνατό του φέτος τον Μάρτιο, άφησε ένα τεράστιο κενό στο MCU. Αλλά η Marvel βρήκε ήδη τον ηθοποιό που θα τον αντικαταστήσει.

Διαβάστε ακόμα: Αναπρογραμματισμός στις ταινίες της Marvel έφερε η αποχώρηση του Μπασάμ Ταρικ από το «Blade»

harrison ford

Σε ένα από τα χειρότερα κρατημένα μυστικά του στούντιο, πριν λίγες μέρες διέρρευσε πως ο Χάρισον Φορντ θα πάρει τον ρόλο του Χαρτ ως Στρατηγό Ρος, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε και επίσημα σήμερα η Marvel, όπως αναφέρει άρθρο του Deadline. Εκεί όμως που έπεσαν αρκετοί έξω ήταν πως η πρώτη εμφάνιση του Φορντ στον ρόλο θα γινόταν στην ταινία «Thunderbolts», η οποία θα έκανε την πρεμιέρα της στις 25 Ιουλίου 2024, αλλά τελικά θα εμφανιστεί στους Αντονι Μακί, Σίρα Χάας, Τιμ Μπλέικ Νέλσον και Καρλ Λάμπλι στην ταινία «Captain America: New World Order».

Επίσης πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως μαζί με τον Χάρισον Φορντ θα κάνει την εμφάνισή του και ο Κόκκινος Χαλκ, ο οποίος είναι το alter ego του Στρατηγού Φορντ. Δεν έχουμε απλά να περιμένουμε τις 3 Μαΐου 2024 για αν δούμε αν όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα όταν το «Captain America: A New Order», σε σκηνοθεσία του Τζούλιους Ονα, κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες.