Buzz

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του Παρκ Τσαν-γουκ;

στα 10

Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης μίλησε πρόσφατα στο The New Yorker και αποκάλυψε τα σχέδια για δυο νέες ταινίες που έχει στο μυαλό του.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του Παρκ Τσαν-γουκ;

Ο Νοτιοκορεάτης auteur Παρκ Τσαν-γουκ μπορεί να έχει ήδη έτοιμη τη νέα του σειρά «The Sympathizer» για να κυκλοφορήσει στο HBO στα τέλη του μήνα, φαίνεται πως έχει στο μυαλό του και μερικά ακόμα και αρκετά ενδιαφέροντα πρότζεκτς.

Σε μια συνέντευξή του στο The New Yorker, o Τσαν-γουκ αποκάλυψε πως προσπαθεί να κάνει μια ταινία γουέστερν, η οποία θα πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης η οποία θα μιλά για κάποιους «ληστές που τρομοκρατούν μια μικρή πόλη κάτω από την κάλυψη μιας καταιγίδας, με έναν γιατρό και έναν σερίφη να βγαίνουν για να πάρουν εκδίκηση», αλλά και την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου/anime «Genocidal Organ».

Διαβάστε ακόμα: Το «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες

Genocidal Organ

Πρόκειται για το βιβλίο του 2012 από τον Ιάπωνα συγγραφέα Project Ito, ο οποίος έγραψε τη μυθιστορηματική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού επιστημονικής φαντασίας του Χίντεο Κοτζίμα «Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του βιβλίου «ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας κορυφώθηκε, κυριολεκτικά, την ημέρα που το Σεράγεβο καταστράφηκε από μια αυτοσχέδια πυρηνική συσκευή. Οι κορυφαίες δημοκρατίες μετατράπηκαν σε κράτη απόλυτης επιτήρησης και ο αναπτυσσόμενος κόσμος έχει πνιγεί κάτω από ένα κύμα γενοκτονιών. Ο μυστηριώδης Αμερικανός Τζον Πολ φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την κατάρρευση του παγκόσμιου συστήματος και εναπόκειται στον πράκτορα πληροφοριών Κλάβις Σέπερντ να παρακολουθήσει τον Τζον Πολ στα συντρίμμια των πολιτισμών και να βρει την αληθινή καρδιά του σκότους - ένα όργανο γενοκτονίας.»

Σύμφωνα με τον Παρκ Τσαν-γουκ τα πρότζεκτ αυτά «είναι τελικά στα χέρια των χρηματοδότων. Που σημαίνει ότι βασίζω τις αποφάσεις μου για το τι θα κάνω στη συνέχεια στον κόσμο αυτόν.»

Το «Genocidal Organ» έγινε και ταινία anime το 2017 από τον Σουκό Μουράσε και μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το τρέιλερ παρακάτω.