Buzz

Ο Τζορτζ Μίλερ ετοιμάζει μια νέα ιστορία βασισμένη στο «Mad Max Saga»

στα 10

Αυτό ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του CinemaCon στο Λας Βέγκας, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη.

Ο Τζορτζ Μίλερ ετοιμάζει μια νέα ιστορία βασισμένη στο «Mad Max Saga»

Το «Furiosa» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες εκτός διαγωνιστικού στο Φεστιβάλ των Καννών, αλλά ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζορτζ Μίλερ φαίνεται πως έχει ήδη κάποια ιδέα για μια πιθανή τρίτη ιστορία βασισμένη «Mad Max Saga».

Στο πάνελ της Warner στο CinemaCon, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας, βρέθηκε ο Τζορτζ Μίλερ για να μιλήσει για την ταινία «Furiosa». Κι εκεί αναφέρθηκε σε μια πιθανή τρίτη ιστορία του Mad Max που διαδραματίζεται ένα χρόνο πριν από το «Mad Max: Fury Road» με τη μορφή νουβέλας που είχε γράψει κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων καθυστερήσεων παραγωγής της πρώτης ταινίας το 2015, μαζί με το σενάριο «Furiosa».

Διαβάστε ακόμα: «Απόφαση» πήρε η Μάργκο Ρόμπι να κάνει ταινία «Monopoly»

furiosa

«Για να αφηγηθούμε την ιστορία του “Fury Road”, που συμβαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, τρεις μέρες και δύο νύχτες, έπρεπε να κάνουμε ένα μεγάλο exposition. Επρεπε να καταλάβουμε τα πάντα για αυτά που βλέπουμε στην οθόνη. Οχι μόνο για την ιστορία κάθε χαρακτήρα, αλλά και κάθε σκηνικό, κάθε όχημα, κάθε χειρονομία. Γράψαμε την ιστορία της Furiosa στα 15 ή 16 χρόνια της ζωής της προτού τη συναντήσουμε στο “Fury Road”. Γράψαμε μια ιστορία για τον Μαξ τον χρόνο πριν φτάσει εκεί, και για τόσα άλλα όπως το ποιος ήταν ο Immortan Joe κτλ. Το ένα ήταν το σενάριο του «Furiosa» και το άλλο ήταν μια νουβέλα».

Επίσης συζητώντας για το casting της «Furiosa», ο Μίλερ μοιράστηκε τη γνώμη του για την ηθοποιό Ανια Τέιλορ-Τζόι αλλά και την ενδιαφέρουσα σχέση της με τη Σαρλίζ Θερόν. «Υπάρχει κάτι μυστικιστικό σε αυτήν, αλλά είναι και αρκετά προσβάσιμη. Εμαθα ότι ήταν κάποια που είναι πολύ, πολύ πειθαρχημένη, παρόλο που είναι πολύ νέα. Η Σαρλίζ Θερόν ήταν χορεύτρια μπαλέτου. Καταλαβαίνω τη σωματική πειθαρχία καθώς και τη συναισθηματική πειθαρχία που έχουν. Ετσι, όλα αυτά οδήγησαν στην Ανια να βρίσκεται στο “Furiosa”», εξήγησε ο Μίλερ.

Το «Furiosa» ετοιμάζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαΐου.