Buzz

«Απόφαση» πήρε η Μάργκο Ρόμπι να κάνει ταινία «Monopoly»

στα 10

Το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro έρχεται κι αυτό με την σειρά του στη μεγάλη οθόνη από την εταιρεία παραγωγής LuckyChap της Μάργκο Ρόμπι.

«Απόφαση» πήρε η Μάργκο Ρόμπι να κάνει ταινία «Monopoly»

H Ρόμπι Μάργκο φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να πάρει σερί όλα τα IP της Hasbro. Eτσι μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της «Barbie», η Ρόμπι και η εταιρεία παραγωγής της LuckyChap αφήνουν τον ρόλο πλαστικό της κόσμος για την ώρα (;) και ετοιμάζονται να πιάσουν τον ζάμπλουτο κόσμο της «Monopoly».

Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά την διάρκεια του CinemaCon, που διεξάγεται αυτή την περίοδο στο Λας Βέγκας, όπου η Ρομπι και οι συνεργάτες της Τομ Ακερλεϊ και Τζόσι ΜακΝαμάρα, θα αναλάβουν την παραγωγή της live action μεταφοράς του κλασσικού επιτραπέζιου της Hasbro, με την ίδια την εταιρεία να συνεργάζεται μαζί τους στην παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα: Ερχεται ταινία «The Sims» σε παραγωγή της Μάργκο Ρόμπι

monopoly

Η Lionsgate, η οποία θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας, επέκτεινε τα δικαιώματα ανάπτυξης του επιτραπέζιου παιχνιδιού με την αγορά του eOne, η οποία ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023. Σύμφωνα με το στούντιο, η Monopoly είναι το πιο δημοφιλές επιτραπέζιο στον κόσμο, με 99% παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, πουλώντας σχεδόν μισό δισεκατομμύριο αντίτυπα από το 1935.

Δεν είναι σαφές το πως η Ρομπί και η εταιρεία παραγωγής της LuckyChap σκοπεύουν σχεδιάζουν μια αφηγηματική ιστορία γύρω από τον κόσμο της Monopoly. Αλλά χωρίς να μοιραστεί λεπτομέρειες, ο πρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group Ανταμ Φόγκελσον άφησε να εννοηθεί ότι το στούντιο του LuckyChap έχει «μια ξεκάθαρη άποψη» για την επερχόμενη ταινία «Monopoly».

Αναμένουμε λοιπόν να μάθουμε κι εμείς περισσότερα, ελπίζουμε, σύντομα.