Buzz

Ερχεται ταινία «The Sims» σε παραγωγή της Μάργκο Ρόμπι

στα 10

Το στούντιο της Μάργκο Ρόμπι αφήνει για λίγο τις κούκλες στην άκρη και έρχεται να παίξει με τις ψηφιακές ζωές των Sims.

Ερχεται ταινία «The Sims» σε παραγωγή της Μάργκο Ρόμπι

Από τις κούκλες στα… ψηφιακά ανθρωπάκια.

Η εταιρεία παραγωγής της Μάργκο Ρόμπι LuckyChap, μαζί με την Vertigo Entertainment, ετοιμάζει να φέρει στη μεγάλη οθόνη τους «The Sims».

Για όσους δε γνωρίζουν, το «The Sims» είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchises βιντεοπαιχνιδιών και μάλιστα εκείνο με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, με περισσότερα από 200 εκατομμύρια αντίτυπα από την πρώτη του κυκλοφορία από το 2000 μέχρι σήμερα. Τα παιχνίδια τα έκδωσε η Electronic Arts και επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν εικονικά «Sims» ανθρωπάκια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και προσομοιώνοντας τη ζωής τους, βάζοντας τα από το να πηγαίνουν στη δουλειά και να βρουν αγάπη και να μεγαλώσουν οικογένειες, μέχρι το να ζήσουν ως άστεγοι και εγκληματίες ή ακόμα και να τους σκοτώσουν.

Διαβάστε ακόμα: Η Μάργκο Ρόμπι πιστεύει πως το «Barbie» δεν χρειάζεται σίκουελ

the sims

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Κέιτ Χέρον, η οποία είχε σκηνοθετήσει και το «Loki» στο Disney+, και θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Μπράιορι Ρέντμαν – οι δυο τους συνεργάστηκαν τελευταία σε ένα σενάριο για επεισόδιο του «Doctor Who», ενώ η Χέρον θα σκηνοθετήσει κι ένα επεισόδιο στη δεύτερη σεζόν του «The Last of Us».

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λεπτομέρειες για το σενάριο και για το εάν θα ακολουθήσει ένα παρόμοιο μοτίβο με εκείνο της «Barbie», αλλά ούτε για το ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, η οποία βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής.