Buzz

Η Μάργκο Ρόμπι πιστεύει πως το «Barbie» δεν χρειάζεται σίκουελ

στα 10

Σύμφωνα με την Ρόμπι όχι, δεν χρειάζεται όλες οι ταινίες να γίνονται τριλογία ή κάτι παρόμοιο.

Η Μάργκο Ρόμπι πιστεύει πως το «Barbie» δεν χρειάζεται σίκουελ

Η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ είναι πλέον μια ταινία φαινόμενο. Οχι μόνο κατάφερε να φέρει πίσω τον κόσμο στις αίθουσες, κερδίζοντας μάλιστα 1.38 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, αλλά έχει καταφέρει όλους, ακόμα και αυτούς που τη μισούν, να μιλάνε γι’ αυτήν.

Οπότε ένα σίκουελ είναι ήδη σίγουρο, έτσι δεν είναι;

Μάλλον όσοι από εμάς περιμέναμε ένα σίκουελ, πρίκουελ ή έστω κάποια spin-off ταινία που να εξελίσσεται στη Barbieland, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Η Μάργκο Ρόμπι, η οποία όχι μόνο πρωταγωνιστούσε στην ταινία αλλά εκτελούσε και χρέη παραγωγού, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Associated Press δήλωσε πως όλα αυτά είναι αχρείαστα.

«Νομίζω ότι βάλαμε ό,τι είχαμε σε αυτή την ταινία. Δεν την φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Γκρέτα έβαλε τα πάντα σε αυτήν την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να ακολουθήσει μετά από αυτή», ανέφερε η Ρόμπι.

Διαβάστε ακόμα: Εχει η Ακαδημία σκοπό να ανοίξει τα φετινά Οσκαρ με ένα χορευτικό της «Barbie»;

barbie

Πάντως και Γκέργουιγκ, αν και έχει δηλώσει κατά καιρούς πως ίσως θα την ενδιέφερε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Barbieland, είπε πως δεν έχει καμία ιδέα για μια δεύτερη ταινία. «Νιώθω ότι στο τέλος κάθε ταινίας πως δεν έχω άλλες ιδέες και ό,τι ήθελα να κάνω, το έκανα. Δεν θα ήθελα να καταστρέψω το όνειρο κανενός άλλου, αλλά για μένα, αυτή τη στιγμή, είμαι εντελώς στο μηδέν».

Η Warner φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει ένα τέτοιο «χρυσορυχείο» να πάει στράφι, μιας και θέλει να δημιουργήσει ένα franchise από αυτό, οπότε το ερώτημα είναι εάν θα το κάνει χωρίς του αρχικούς δημιουργούς του.

Για την ώρα η Γκέργουιγκ έχει να ασχοληθεί με τις καινούργιες ταινίες της Νάρνια για το Netflix, οπότε ακόμα και αν ήταν να ήταν να ασχοληθεί ενεργά με μια ταινία «Barbie» αυτό θα πάρει αρκετό καιρό για να γίνει.