Buzz

Θα σκηνοθετήσει η Νία ΝταΚόστα το δεύτερο μέρος του «28 Χρόνια Μετά»;

στα 10

Οι Ντάνι Μπόιλ και Αλεξ Γκάρλαντ φαίνεται πως ετοιμάζουν μια νέα τριλογία με ζόμπι και πως η Νία ΝταΚόστα ίσως σκηνοθετήσει το δεύτερο μέρος αυτής.

Θα σκηνοθετήσει η Νία ΝταΚόστα το δεύτερο μέρος του «28 Χρόνια Μετά»;

Φαίνεται τελικά πως η παραγωγή της ταινίας «28 Χρόνια Μετά» των Ντάνι Μπόιλ και Αλεξ Γκάρλαντ όχι προχωράει με γρήγορους ρυθμούς αλλά ετοιμάζεται να γίνει κι αυτή μια νέα τριλογία.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline η Νία ΝταΚόστα βρίσκεται σε συζητήσει με την Sony Pictures για να σκηνοθετήσει το δεύτερο μέρος της επερχόμενης τριλογίας, η οποία θα γυριστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής της πρώτης ταινίας του Ντάνι Μπόιλ.

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες πλοκής για το «28 Χρόνια Μετά», αλλά αν ο Μπόιλ και η ΝταΚόστα σκηνοθετήσουν τις ταινίες τη μια πίσω από την άλλη, φαίνεται πως ήδη υπάρχει ένα πλάνο για το πως θα κατευθυνθεί η ιστορία της τριλογίας αυτής. Φυσικά, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα η ταινία της ΝταΚόστα να στραφεί σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή του Μπόιλ, παρόμοια με το πώς το «28 Εβδομάδες Μετά» παρουσιάζει διαφορετικούς χαρακτήρες από το «28 Μέρες Μετά».

Διαβάστε ακόμα: Θα επιστρέψει ο Κίλιαν Μέρφι στο «28 Χρόνια Μετά»;

28 days later

Οι Μπόιλ και Γκάρλαντ αναμένεται να επιστρέφουν στο σενάριο, με το budget να φτάνει τα 75 εκατομμύρια δολάρια (πολύ παραπάνω από ό,τι είχαν οι δυο προηγούμενες ταινίες, οι οποίες είχαν μια πιο ανεξάρτητη παραγωγή), με τους δυο τους αυτή την περίοδο να προσπαθούν να την πουλήσουν σε κάποιο στούντιο ή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Το αρχικό «28 Μέρες Μετά» ήταν μια ταινία φαινόμενο στις ταινίες των ζόμπι, με πρωταγωνιστή τον, τότε σχεδόν άγνωστο, Κίλιαν Μέρφι. Συγκλόνισε τους θεατές του είδους με τις ορδές των ζόμπι που έτρεχαν, την ασυγχώρητη απαισιοδοξία του και την χρήση της πιο σκοτεινής φωτογραφίας στα πλάνα του, κάτι που στην ουσία ήτα τα πρώιμα στάδια μιας ψηφιακής φωτογραφίας. Και όλα αυτά τα κατάφερε με ένα μπάτζετ μόλις 8 εκατομμυρίων δολαρίων (κερδίζοντας στο box office πάνω από 84 εκατομμύρια δολάρια).