Buzz

Το πλήθος σίγουρα διασκέδασε με τα πρώτα πλάνα από τον «Μονομάχο 2» στο CinemaCon

στα 10

Ρίντλεϊ Σκοτ, Πολ Μεσκάλ και... ρινόκεροι ξεσήκωσαν το πλήθος στην προβολή ενός πεντάλεπτου υλικού στο CinemaCon.

Το πλήθος σίγουρα διασκέδασε με τα πρώτα πλάνα από τον «Μονομάχο 2» στο CinemaCon

Στο CinemaCon αυτή την περίοδο γίνονται πολλά και ενδιαφέροντα πραγματάκια. Πέρα από τις ανακοινώσεις και τους νέους προγραμματισμούς των στούντιο, προβάλλονται και υλικό (ενίοτε μισοτελειωμένο) από πολυαναμενόμενες ταινίες στους τυχερούς που έχουν την τύχη να παρευρίσκονται στις παρουσιάσεις.

Μια από αυτές τις ταινίες ήταν και ο «Μονομάχος 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Στα πλάνα διάρκειας πέντε λεπτών που προβλήθηκαν στο CinemaCon την Πέμπτη, μπορεί ήταν ακόμα ημιτελή αλλά έδειχναν τον Πολ Μεσκάλ οτον ρόλο του Λούσιους, του γιου της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωνε η Κόνι Νίλσεν στην πρώτη ταινία) και ανιψιού του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ), να είναι και πάλι ένας σκλάβος που παλεύει σε παιχνίδια μέσα στο Κολοσσαίο. Στο απόσπασμα, ο Μεσκάλ βρίσκεται στην αρένα με διάφορους πολεμιστές, με μάλιστα ένας να καβάλα πάνω σε ένα ρινόκερο, με τον Μεσκάλ να τον νικάει πετώντας άμμο στον αέρα και απομακρύνεται από τον ρινόκερο προτού συγκρουστεί με τον τοίχο της αρένας. Στο τέλος τον βλέπουμε να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Πέδρο Πασκάλ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πολ Μεσκάλ φοβάται τη φήμη που θα φέρει ο ρόλος του στον «Μονομάχο 2»

gladiator sequel 607

Ο Σκοτ μίλησε βιντεοσκοπημένα στο κοινό του CinemaCon, λέγοντας «ότι αξίζει η αναμονή» αλλά και ότι η ταινία είναι «ίσως πιο εντυπωσιακή από την πρώτη» Ο Μέσκαλ χαρακτήρισε την συνεργασία του με τον Σκοτ σαν «μια από τις εξέχουσες στιγμές της ζωής του».

Μέχρι στιγμή το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, είναι ότι θα εξελίσσεται χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ. Μαζί με τον Μεσκάλ στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Φρεντ Χέτσινγκερ, Κόνι Νίλσεν, Πέδρο Πασκάλ, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Τζόζεφ Κουίν, Μέι Καλάμαγουϊ, Λάιορ Ραζ, Ματ Λούκας, Πίτερ Μέσα και Ντέρεκ Τζάκομπι.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.