Buzz

Η Ζόι Κράβιτς «ξέκοψε» μια τρίτη σεζόν του «Big Little Lies»

στα 10

Τις όποιες ελπίδες για μια τρίτη σεζόν της σειράς του HBO έσβησε η Ζόι Κράβιτς λέγοντας πως αυτή τελείωσε με τον θάνατο του δημιουργού της Ζαν-Μαρκ Βαλέ.

Η Ζόι Κράβιτς «ξέκοψε» μια τρίτη σεζόν του «Big Little Lies»

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονταν πως μια τρίτη σεζόν της βραβευμένης σειράς «Big Little Lies» θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, παρά τη μέτρια αποδοχή της δεύτερης σεζόν της. Αλλά ο αιφνίδιος θάνατος του δημιουργού της Ζαν-Μαρκ Βαλέ από καρδιακή προσβολή σχεδόν έναν χρόνο πριν, έσβησε τις όποιες ελπίδες για κάτι τέτοιο.

Η Λόρα Ντερν, η οποία έπαιξε επίσης και στις δύο σεζόν του «Big Little Lies», κρατούσε τις ελπίδες της ζωντανές για μια τρίτη σεζόν δηλώνοντας τον προηγούμενο μήνα πως «όλοι μας δεν θα θέλαμε τίποτα περισσότερο, είμαστε σαν οικογένεια, είμαστε πολύ τυχεροί. Ας έχουμε ελπίδες. Ας συνεχίσουμε να το ζητάμε, ίσως γίνει πραγματικότητα.»

Αλλά, από ό,τι φαίνεται, αν λάβουμε υπόψιν και τις δηλώσεις μιας εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, της Ζόι Κράβιτς, μια τρίτη σεζόν του «Big Little Lies» δεν πρόκειται να συμβεί. «Δεν νομίζω ότι θα γίνει. Το συζητήσαμε αρκετά για να κάνουμε μια τρίτη σεζόν. Δυστυχώς, ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ, ο απίστευτος σκηνοθέτης μας, πέθανε πέρυσι. Είναι αποκαρδιωτικό. Δεν μπορώ να φανταστώ να συνεχίσω χωρίς αυτόν. Ηταν πραγματικά ο οραματιστής για εκείνη την σειρά. Δυστυχώς, τελείωσε», είπε η Κράβιτς σε μια συνέντευξή της στο GQ.

Διαβάστε ακόμα: Το «Καληνύχτα και Καλή Τύχη» του Τζορτζ Κλούνεϊ ετοιμάζεται να γίνει μίνι σειρά

Big Little Lies 2 607 4

Ο Βαλέ είχε κερδίσει το Emmy Μίνι Σειράς για την πρώτη σεζόν του «Big Little Lies», ενώ ανάμεσα στις δυο σεζόν είχε σκηνοθετήσει επίσης τη μίνι σειρά «Sharp Objects» με πρωταγωνίστρια την Εϊμι Ανταμς.

Το HBO είχε βγάλει την παρακάτω δήλωση για τον θάνατο του Βαλέ: «Ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ ήταν ένας λαμπρός, σκληρά αφοσιωμένος σκηνοθέτης, ένα πραγματικά εκπληκτικό ταλέντο που εμφύσησε σε κάθε σκηνή μια βαθιά σπλαχνική, συναισθηματική αλήθεια. Ηταν επίσης ένας εξαιρετικά προσεκτικός άνθρωπος που επένδυσε όλο του τον εαυτό δίπλα σε κάθε ηθοποιό που σκηνοθέτησε. Είμαστε συγκλονισμένοι με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους γιους του, Αλεξ και Εμίλ, την ευρύτερη οικογένειά του και τον επί χρόνια συνεργάτη του στην παραγωγή, Νέιθαν Ρος».