Buzz

Ο Ζακ Σνάιντερ θα μας ταξιδέψει στο διάστημα στη νέα ταινία του Netflix

στα 10

H ταινία θα έχει τίτλο «Rebel Moon» και θα θυμίζει κάτι από τους «Εφτά Σαμουράι» και τον «Πόλεμο των Αστρων».

Ο Ζακ Σνάιντερ θα μας ταξιδέψει στο διάστημα στη νέα ταινία του Netflix

O Ζακ Σνάιντερ φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με το DCEU και την Warner, καθώς φαίνεται πως βρήκε καινούργιο κινηματογραφικό σπίτι κάτω από την στέγη του Netflix. Και μετά την επιτυχία που είχε το «Army of the Dead», το επόμενο του πρότζεκτ θα μας στείλει στο διάστημα.

Διαβάστε ακόμα: H Warner δεν έχει σχέδια για τη συνέχιση του SnyderVerse

Justice League: The Snyder Cut 607 7

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter η επόμενη ταινία του Σνάιντερ θα έχει τίτλο «Rebel Moon» και θα έχει σαφείς επιρροές από τις ταινίες «Οι Εφτά Σαμουράι» κι «Ο Πόλεμος των Αστρων». Το σενάριο, το οποίο το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τους Σέι Χέιτεν και Κερτ Τζόνσταντ, επικεντρώνεται στους κατοίκους μια αποικίας σε έναν πλανήτη στην άκρη του γαλαξία, οι οποίοι απειλούνται από τις στρατιές του τυραννικού ηγέτη Μπαλισάριους. Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από μια κοπέλα με ένα μυστηριώδες παρελθόν για να ψάξει να βρει πολεμιστές από τους γύρω πλανήτες και να τους βοηθήσει να πολεμήσουν.

Το σενάριο μοιάζει αρκετά με εκείνο που ο Σνάιντερ είχε παρουσιάσει στις αρχές του 2012 στην Lucasfilm, λίγο καιρό μετά την απόκτησή της από την Disney, την ώρα που το στούντιο, προσπαθώντας να δει το τι θα κάνει με το franchise του «Star Wars», ζητούσε από διάφορους ανθρώπους ιδέες για ταινίες στο σύμπαν αυτό. Η ιδέα του Σνάιντερ απορρίφθηκε και έγινε αυτή η ταινία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το καστ ή για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Αναμένουμε περισσότερα.