Buzz

«Yurusarezaru Μono»: Τρέιλερ για το γιαπωνέζικο ρημέικ των «Ασυγχώρητων»

στα 10

Η βραβευμένη με τέσσερα Οσκαρ ταινία του Κλιντ Ιστγουντ έρχεται στις οθόνες της Ιαπωνίας, ως σαμουράι γουέστερν τον Σεπτέμβριο. Δείτε το τρέιλερ της.

«Yurusarezaru Μono»: Τρέιλερ για το γιαπωνέζικο ρημέικ των «Ασυγχώρητων»

Με τον Κεν Γουατάναμπε στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Σανγκ-ιλ Λι στην σκηνοθεσία, το γουέστερν περασμένης ηλικίας που άλλαξε το ύφος της καριέρας του Κλιντ Ιστγουντ και τον καθιέρωσε ως έναν από τους σημαντικούς Αμερικάνους σκηνοθέτες, πήρε μόλις, γιαπωνέζικη υπηκοότητα.

Η ιστορία του πρωτότυπου φιλμ ήταν αυτή δυο βετεράνων πιστολάδων που αναλαμβάνουν μια τελευταία δουλειά όταν μια μια ομάδα από πόρνες τους ζητούν να εκδικηθούν για λογαριασμό τους τους ανθρώπους που χαράκωσαν μία από αυτές.

Το σενάριο του Ντέιβιντ Γουέμπ Πιπλς που ήταν υποψήφιο για Οσκαρ διασκευάστηκε από τον Σανγκ-ιλ Λι, κρατώντας το χρονικό πλαίσιο του τέλους του 19ου αιώνα, όπως και η πρωτότυπη ταινία, αλλά μεταφέροντας τη δράση στην Ιαπωνία.

Ο Κεν Γουατανάμπε κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Ακίρα Εμότο, Τζουν Κουνιμούρα και Γιούγια Γιαγκίρα. Το πρώτο teaser είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές εβδομάδες ενώ ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια τρέιλερ μόλις έκανε την εμφάνισή του.

Δείτε τα και τα δύο πιο κάτω.

1



Update 20/08 Δείτε το τρέιλερ με αγγλικούς υπότιτλους πιο κάτω: