Buzz

To «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2025

στα 10

Η τρίτη ταινία του Λάνθιμου μέσα σε τρία χρόνια, όλες με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν, θα είναι το αμερικάνικό remake της επιτυχίας του 2003 σε σκηνοθεσία του Τζανγκ Τζουν-γουάν «Save the Green Planet».

To «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2025

Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει ήδη τη νέα του ταινία μετά τις «Ιστορίες Καλοσύνης», την τρίτη του ταινία μέσα σε τρία χρόνια, με τίτλο «Bugonia», φυσικά και πάλι με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν και μαζί της έρχεται και ο συμπρωταγωνιστής της στην τελευταία ταινία του Λάνθιμου, Τζέσι Πλέμονς.

Η ταινία θα είναι το αμερικάνικό remake της επιτυχίας του 2003 σε σκηνοθεσία του Τζανγκ Τζουν-γουάν «Save the Green Planet», μια μαύρη κωμωδία που αφηγείται την ιστορία δυο νεαρών που απαγάγει και βασανίζει μια επιχειρηματία που πιστεύουν ότι είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής. Η Στόουν θα παίξει την επιχειρηματία και ο Πλέμονς τον έναν από τους δυο απαγωγείς, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ευθύμης Φιλίππου, παρέα με τον Γιώργο Στεφανάκο, μιλούν στο Flix με ολοφάνερη καλοσύνη

lanthimos stone plemons

Τώρα γνωρίζουμε και την ημηερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας με την Focus Features, το στούντιο πίσω από την παραγωγή της, να ανακοινώνει πως θα βγει στις αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου 2025.

Το σενάριο του «Bugonia», όπως θα είναι ο τίτλος της ταινίας, υπογράφει ο Γουίλ Τρέισι, γνωστός για τα «Succession» και «The Menu» στην πρώτη ταινία του Λάνθιμου που δεν έχει γραφτεί ή δεν συνυπογράφει ο Λάνθιμος και οι συνήθεις συνεργάτες του, Ευθύμης Φιλίππου ή Τόνι ΜακΝαμάρα. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Focus Features, άλλη μια πρωτιά για τον Λάνθιμο μιας και οι προηγούμενες ταινίες του είχαν κυκλοφορήσει από την Searchilight Pictures ή την A24.