Buzz

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σώσει τον πράσινο πλανήτη

στα 10

Ριμέικ της κορεάτικης επιτυχίας «Save the Green Planet» θα είναι η επόμενη, μετά το «Kind of Kindness» ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σώσει τον πράσινο πλανήτη

Στην έκτη συνεργασία του με την Element Pictures, ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται να γυρίσει το ριμέικ της επιτυχίας του 2003 σε σκηνοθεσία του Τζανγκ Τζουν-γουάν «Save the Green Planet», μια μαύρη κωμωδία που αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού που απαγάγει και βασανίζει έναν επιχειρηματία που πιστεύει ότι είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής.

Αρχικά, το αγγλόφωνο ριμέικ θα σκηνοθετούσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης του πρωτότυπου φιλμ, όπως αναφέρει το Variety, αλλά τελικά ο Λάνθιμος θα συνεργαστεί με την Element Pictures, την εταιρία του Αρι Αστερ Square Peg και την CJ ENM (πρώην CJ Entertainment που ήταν και η μητέρα παραγωγή της πρώτης ταινίας) για να ακολουθήσει το «Kinds of Kindness», την επόμενη ταινία του που βρίσκεται ήδη σε στάδιο post-production.

Αραγε θα υπάρχει ρόλος για την Εμα Στόουν;

Δείτε εδώ το τρέιλερ της πρωτότυπης ταινίας του 2003:

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λάνθιμος: «Αν δεν έχω final cut σε μια ταινία, προτιμώ να κάνω κάτι άλλο. Ή κάποιο άλλο επάγγελμα!»