Industry

Χόλιγουντ τρέμε! Οι Hollywood Leaks είναι εδώ!

στα 10

Πατώντας στα βήματα του Τζούλιαν Ασάνζ, μια ομάδα «ακτιβιστών» της σόου μπιζ δείχνει αποφασισμένη να βγάλει τα άπλυτα της βιομηχανίας στη φόρα!

Χόλιγουντ τρέμε! Οι Hollywood Leaks είναι εδώ!

Εμφανίστηκαν πριν λίγο καιρό στο twitter και το σύνθημα τους είναι σαφές:

«ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ».

«Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την ελεύθερη ροή πληροφοριών από ένα μέρος που μέχρι σήμερα δεν ήταν εύκολα προσβάσιμο», δηλώνει ένας από τους πέντε ή έξι (σύμφωνα με φήμες) ανώνυμους που αποτελούν τους Hollywood Leaks.

Και σχεδόν από το πουθενά έχουν καταφέρει να ανασταστώσουν ολόκληρη τη βιομηχανία, δημοσιεύοντας ιδιωτικές φωτογραφίες, τηλεφωνικούς αριθμούς διασήμων της τηλεόρασης και του σινεμά, σενάρια κ.ά.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της διαρροής του σεναρίου της τελευταίας ταινίας του Τομ Κρουζ «Rock of Ages» αλλά και του σεναρίου του ριμέικ του «Footloose» που σήμαναν συναγερμό ανάμεσα στα στούντιο, τα οποία προσπαθούν να καταλάβουν αν η κίνηση των «Hollywood Leaks» είναι ένα απλό αστείο ή κάτι που τελικά μπορεί να εξελιχθεί σε μια γιγαντιαία σύγκρουση συμφερόντων που ενδέχεται να αλλάξει την εικόνα του Χόλιγουντ.

Οι φήμες θέλουν την ομάδα να γνωρίζει πράγματα για έναν πολύ διάσημο σκηνοθέτη, ενώ αναμένεται πως μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου τα αθώα - μέχρι σήμερα τουλάχιστον - tweets των «Leaks» θα δείξουν για το τι ακριβώς είναι ικανά τα μέλη τους.

Μην σας μπαίνουν ιδέες...