Industry

Δες σινεμά, όπως του αξίζει

στα 10

Το σινεμά είναι ένα. Μέσα του ζουν υπερήρωες και αντιήρωες, ρομάντζα και ορειβατικές περιπέτειες, ταινίες τρόμου και ποπ μιούζικαλ. Εκεί όπου ο Σκορσέζε τσακώνεται με τη Marvel, εμείς επιλέγουμε… και τις δυο πλευρές.

Flix Team
Δες σινεμά, όπως του αξίζει

Sponsored by Samsung

Σημασία δεν έχει τι θα δεις στην οθόνη – αρκεί να φροντίσεις να το δεις σωστά, με τις καλύτερες δυνατότητες στην εικόνα και στον ήχο. Αν μπορείς να βγάλεις εισιτήριο για την ωραιότερη και πιο εξελιγμένη τεχνολογικά κινηματογραφική αίθουσα του κόσμου, κάν’ το. Αν όχι, εξασφάλισε ότι η δική σου οθόνη θα είναι ένα πραγματικό παράθυρο στον κόσμο. Η επιλογή είναι δική σου και βασίζεται σε δέκα σημεία – ή, απλώς, δες σινεμά σε μια Samsung QLED 8K που σου τα εξασφαλίζει όλα χωρίς να παιδεύεσαι.

samsung tv 607

1.Μια ταινία δεν είναι μόνο… «ωραία χρώματα», αλλά είναι και αυτό. Φρόντισε η οθόνη σου να υποστηρίζει την έντονη αντίθεση και τη ζωντάνια των χρωμάτων – ακόμα καλύτερα, να μπορείς να τα διαχειριστείς εσύ, για να τα φέρεις στην ισορροπία που σου ταιριάζει. Οι QLED 8K της Samsung είναι οι μόνες πιστοποιημένες από τον οργανισμό VDE για απόδοση όγκου χρώματος 100%.

samsung tv 607

2.Και μετά, εγένετο φως. Είτε αυτό που βλέπεις είναι dark στα επίπεδα του «Game of Thrones» είτε bright σαν το «Fleabag», η εικόνα, για να είναι αληθοφανής, για να διακρίνονται οι μικρότερες λεπτομέρειες που ο σκηνοθέτης και ο φωτογράφος έχουν περάσει μήνες να σκεφτούν, χρειάζεσαι φωτεινότητα που ν’ αγγίζει τα 5000 nits.

samsung tv 607

3.Choose your angle. Πάρε το δίσκο με την πίτσα σου. Πάρε μια μπίρα. Αραξε σε όποιο σημείο του δωματίου θέλεις, όπου βολεύεσαι την κάθε στιγμή. Αν η τηλεόρασή σου έχει το νέο πρίσμα τεχνολογίας QLC (Quantum Light Control), θα βλέπεις το ίδιο τέλεια εικόνα, απ’ όποια γωνία κι αν κοιτάς.

samsung tv 607

4.Τα αντίθετα δεν έλκονται. Η κάθε οθόνη χωρίζεται σε blocks, όσο περισσότερα, όσο καλύτερα ρυθμισμένη η αντίθεση στο καθένα, τόσο τελειότερη η απόδοση της εικόνας. Αν η οθόνη σου φτάνει τα 2302 blocks, έχεις ισάριθμες δυνατότητες ν’ απολαύσεις τέλεια φωτεινότητα και ακρίβεια.

samsung tv 607

5.Εχει το «Euphoria» το πορτατίφ μου; Βλέπεις μέσα στην οθόνη σου το… πρόσωπό σου, το νέο σου κούρεμα, το φωτιστικό τού απέναντι; Διάλεξε μια τηλεόραση με φίλτρο (Ultra Black Elite) που ν’ απορρίπτει ακόμα και το 98% των αντανακλάσεων, ανεξάρτητα από το φωτισμό του χώρου. Έτσι θα βλέπεις αυτό που επιλέγεις, χωρίς παρεμβολές… εσωτερικής διακόσμησης.

samsung tv 607

6.Black is the new black.Εχεις ελέγξει τον direct φωτισμό της οθόνης σου κι ησύχασες; Λάθος, όσο περισσότερες είναι οι ζώνες ελέγχου, τόσο τελειότερη η απόδοση του μαύρου. Διεκδίκησε και τις 960 ζώνες ελέγχου της QLED 8K.

samsung tv 607

7.Μη σηκωθείς για ν’ ανοίξεις τη θέρμανση, μπορεί να χάσεις ποιος ήταν, τελικά, ο δολοφόνος. Με μια έξυπνη τηλεόραση, μπορείς να διαχειρίζεσαι όλες τις έξυπνες συσκευές σου μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι (Smart Things).

samsung tv 607

8.Κάνε το τηλεχειριστήριο φίλο σου. Μίλησέ του, ζήτησέ του όποια πληροφορία ψάχνεις, χωρίς πληκτρολόγηση, μόνο με fun διάθεση (Bixby 2.0).

samsung tv 607

9.Η τηλεόραση δεν είναι έπιπλο. Κανείς δεν θέλει μια οθόνη να επισκιάζει το καινούριο του καθιστικό. Ξέχασε τα καλώδια, κάνε τη σύνδεσή σου αόρατη – αλλά φρόντισε κι όταν είναι κλειστή, να μπορεί να πάρει την εικόνα ενός έργου τέχνης, ή την απόχρωση του τοίχου σου, μέχρι να την ξαναχρειαστείς (One Invisible Connection & Ambient Mode 2.0).

samsung tv 607

10.Διάλειμμα για παιχνίδι. Μπορεί και το gaming να γίνει τόσο καθηλωτικό, όσο η αγαπημένη σου ταινία ή σειρά. Δεν αρκεί να βρεις μια τηλεόραση με το μικρότερο δυνατό input lag, ακόμα και στα 6.8ms που ανταποκρίνεται με την ταχύτητα της αστραπής. Εξασφάλισε κι ότι η εικόνα των παιχνιδιών σου θα περνούσε το τεστ του Κιούμπρικ (Game Enhancer).

Οι τηλεοράσεις Samsung έχουν μαζέψει εμπειρία 50 χρόνων ζωής. Εμπιστέψου τη γνώση τους.

Tags: samsung