Buzz

H νέα 46η ταινία του Γούντι Αλεν έχει τίτλο

στα 10

Οδεύοντας χωρίς διακοπή προς τη μισή κατοστάδα ταινιών, ο Γούντι Αλεν αποκαλύπτει τον τίτλο της νέας 46ης ταινίας του.

H νέα 46η ταινία του Γούντι Αλεν έχει τίτλο

Εχοντας ήδη προχωρήσει σε άλλες περιπέτειες, αυτή τη φορά τηλεοπτικές, ο Γούντι Αλεν έχει ήδη έτοιμη τη νέα του ταινία που ακούει στον τίτλο «Irrational Man» - ειρωνικά ίσως, ένα ασυνείδητο σχόλιο στην ίδια τη δική του παράλογη διαδρομή ως άντρα και δημιουργό.

Αυτή είναι η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Χοακίν Φίνιξ και η Εμα Στόουν και η... Νέα Υόρκη και για την οποία γνωρίζουμε ήδη πολύ λίγα πράγματα.

Οπως το ότι η Sony Pictures Classics θα αναλάβει τη διανομή της στην Αμερική με τις ευλογίες του ίδιου του Αλεν: «Η Sony Classics και εγώ έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τις ταινίες μου, πολύ ειδικά, με φινέτσα και πάντοτε ελπίζω να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες της». Με τη σειρά της η Sony Pictures Classics έσπευσε να προϊδεάσει τα πλήθη για το «Irrational Man» ανακοινώνοντας πως: «Το τελευταίο ετήσιο δώρο του Γούντι Αλεν στους θεατές σε όλον τον κόσμο είναι φρέσκο και ήδη επιτυχημένο όσο ποτέ».

Irrational Man 607

Irrational Man 607

Η ταινία φημολογείται ότι αφορά τη θανάσιμη σχέση ενός πανεπιστημιακού καθηγητή (τον υποδύεται ο Φίνιξ) και μιας μαθήτριάς του (την υποδύεται η Στοουν), επιβεβαιώνοντας έτσι όσα είχαν γραφτεί το καλοκαίρι για μια ταινία που «θα είναι μία σύγχρονη ιστορία με κεντρικούς ήρωες που κάποιοι θα είναι ακαδημαϊκοί, κάποιοι φοιτητές μεταπτυχιακού και κάποιοι άλλοι από την μεσαία και την εργατική τάξη».

Irrational Man 607

Διαβάστε ακόμη: