Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Μισέλ Φάιφερ και το μεγάλο ψέμα

στα 10

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της νέας ταινίας του HBO σκανδαλίζει ακόμα περισσότερο κι από τη χρηματιστηριακή απάτη του Μπέρνι Μάντοφ!

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Μισέλ Φάιφερ και το μεγάλο ψέμα

Με το οικονομικό έγκλημα που στιγμάτισε το αμερικανικό χρηματιστήριο αποφάσισε να καταπιαστεί το HBO στην επόμενη, φιλόδοξη ταινία του. Και πώς θα την κάνει ελκυστική; Χρησιμοποιώντας ως πρωταγωνιστικό ζευγάρι τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τη Μισέλ Φάιφερ, ελπίζουμε με μεγαλύτερη ευρηματικότητα απ' ό,τι στην τελευταία τους συνάντηση στην οθόνη, στην «Επικίνδυνη Οικογένεια» του Λικ Μπεσόν πριν δυο χρόνια.

Η ταινία παρουσιάζει την άνοδο και την πτώση του Μπέρνι Μάντοφ, τέως Προέδρου του NASDAQ, ο οποίος πραγματοποίησε μια παροιμιώδη χρηματιστηριακή απάτη, εμπλέκοντας ολόκληρη την οικογένειά του και, ταυτόχρονα, προδίδοντας την πίστη των Αμερικανών που θεωρούσαν το ζευγάρι του Μπέρνι και της Ρουθ Μάντοφ ως την ενσάρκωση του ονείρου της επιτυχίας.

Δείτε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως μαθητευόμενος της Αν Χάθαγουεϊ στο νέο trailer του «The Intern»

wizard of lies 607

Η ταινία έγεται «The Wizard of Lies», σκηνοθετεί ο Μπάρι Λέβινσον και γυρίζεται αυτόν τον καιρό στη Νέα Υόρκη. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι η Μισέλ Φάιφερ κρατούν τους κεντρικούς ρόλους και το καστ συμπληρώνουν οι Χανκ Αζάρια και Αλεσάντρο Νιβόλα. Το σενάριο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Νταϊάνα Ενρίκες και στο «Truth and Consequences» της Λόρι Σάντελ. Την ίδια στιγμή, το ABC ετοιμάζει τη δική του τηλεταινία με το ίδιο θέμα, με τον τίτλο «Madoff» και πρωταγωνιστές τον Ρίτσαρντ Ντρέιφους και την Μπλάιδ Ντάνερ. Και οι δυο ταινίες θα είναι έτοιμες μέσα στο 2016, με εκείνη του HBO να ετοιμάζεται για πιο φιλόδοξη, κινηματογραφική πρεμιέρα. Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία του ζεύγους που κυκλοφόρησε.

Διαβάστε ακόμη:

wizard of lies 607