Buzz

Δείτε τι δεν πρέπει να λέτε στους σταρ όταν τους συναντάτε!

στα 10

Από τον Μαρκ Ράφαλο και τον Τζέικ Τζίλενχαλ μέχρι τον Αλ Πατσίνο, κι από τη Ριζ Γουίδερσπουν και τη Τζένιφερ Κόνελι μέχρι την Κίρα Νάιτλι, δεκάδες σταρ απαντούν σε βίντεο του Vanity Fair στην ερώτηση «τι ακούνε πιο συχνά στο δρόμο». Δείτε το!

Δείτε τι δεν πρέπει να λέτε στους σταρ όταν τους συναντάτε!

Νομίζουμε ότι η ζωή τους είναι τόσο cool. Ολοι τους ξέρουν, τους αναγνωρίζουν, οπότε αναγνωρίζουν και το έργο τους. Ή μήπως όχι; Η celebrity mania δεν συνάδει απαραίτητα με πραγματικό, ουσιαστικό θαυμασμό. Ο κόσμος θέλει απλά να βγει ένα selfie με κάποιον διάσημο - τώρα, ποιος είναι αυτός (κάποιος ηθοποιός, κάποιος από ριάλιτι σόου, παίκτης τηλεπαιχνιδιού κλπ) δεν έχει τόση σημασία. Και η πλάκα είναι ότι πλησιάζουν διάσημους (π.χ. τον Μάρκ Ράφαλο) με εκδηλώσεις θαυμασμού, παρακαλετά για αυτόγραφα, συμπληρώνοντας λίγο μετά «ποιος είπαμε ότι είσαι;».

Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που όντως κάποος σταρ μοιάζει με κάποιον άλλον (και οι γκάφες είναι απερίγραπτες) ή ένας ηθοποιός είναι για πάντα συνδεδεμένος με ένα ρόλο (τον αποκαλούν στο δρόμο με το όνομα του κινηματογραφικού του ήρωα), μια σκηνή, ή μια ατάκα («I want to put my bike in your trunk»).

Και μετά υπάρχει κι ο Αλ Πατσίνο που, πολύ κατανοητό, προκαλεί τέτοιο δέος ώστε κανείς κάνει την ανόητη ερώτηση «Είστε ο Αλ Πατσίνο;»

Δείτε όμως το βίντεο, όπου οι σταρ απαντούν στην ίδια ερώτηση: τι σας λένε πιο στο δρόμο, όταν σας «αναγνωρίζουν»;

.

Δείτε ακόμα:

Mean Tweets: Δείτε βίντεο που οι σταρ διαβάζουν όσους τους μισούν στο twitter