Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μεταμοφρώνεται στον «Weird Al» Γιάνκοβιτς στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story»

στα 10

Η βιογραφική ταινία του κωμικού/τραγουδιστή για λογαριασμό της πλατφόρμας Roku δεν έχει μέχρι στιγμής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μεταμοφρώνεται στον «Weird Al» Γιάνκοβιτς στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story»

Η βιογραφική ταινία του «Weird Al» Γιάνκοβιτς, έναν καλλιτέχνη που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική βιομηχανία, θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό στη διαδικτυακή πλατφόρμα Roku και μόλις απέκτησε το πρώτο αρκετά ενδιαφέρον teaser τρέιλερ της.

Το κανάλι συνεργάστηκε με το Funny or Die και το Tango για την βιογραφική ταινία του κωμικού/τραγουδιστή με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story» και θα ακολουθεί την καριέρα του από την δεκαετία του ’80 ως και σήμερα. Σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στον ρόλο του Weird Al - στο τρέιλερ τον βλέπουμε ημίγυμνο στην σκηνή να κρατάει και το ακορντεόν, ένα μουσικό όργανο που αγαπούσε πολύ ο Γιάνκοβιτς.

Ο Ερικ Απέλ, ο οποίος σκηνοθέτησε και την ταινία μικρού μήκους με τον ίδιο τίτλο για το Funny or Die στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ααρον Πολ, υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε ακόμα: Let's get Weird. Πρώτες φωτογραφίες του Ντάνιελ Ράντκλιφ ως «Weird Al» Γιάνκοβιτς

weird al

«Οταν κυκλοφόρησε η τελευταία μου ταινία “UHF” το 1989, έκανα μια επίσημη υπόσχεση στους θαυμαστές μου ότι θα κυκλοφορούσα μια ταινία μεγάλου μήκους κάθε 33 χρόνια, σαν ρολόι. Είμαι πολύ χαρούμενος που λέω ότι είμαστε εντός προγράμματος. Και είμαι απολύτως ενθουσιασμένος που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα με ενσαρκώσει στην ταινία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα τον θυμούνται οι μελλοντικές γενιές», δήλωσε ο Γιάνκοβιτς για το «Weird: The Al Yankovic Story».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας την ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story».