Buzz

Ρις Γουίδερσπουν: «Ο κόσμος είναι έτοιμος για το Legally Blonde 3»

στα 10

Ναι. Ναι. ΝΑΙ!

Ρις Γουίδερσπουν: «Ο κόσμος είναι έτοιμος για το Legally Blonde 3»

Ομολογούμε ότι η «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς» του Ρόμπερτ Λούκετιτς είναι μια από τις αγαπημένες μας αμερικανικες κωμωδίες των τελευταίων δεκαετιών και ο κόσμος μοιάζει να συμφωνεί μαζί μας, αφού από την πρώτη της εμφάνιση στην οθόνη το 2001 μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί, άλλα έχει γνωρίσει ήδη μια πετυχημένη συνέχεια και μια θεατρική musical διασκευή.

Και απ ότι δείχνουν τα πράγματα, το αγαπά εξίσου και η πρωταγωνίστρια του Ρις Γουίδερσπουν η οποία από τότε μέχρι σήμερα μπορεί να κέρδισε ένα Οσκαρ και να έκανε αρκετές πολύ πιο «σοβαρές» ταινίες, αλλά δείχνει ενθουσιασμένη στην ιδέα να γίνει «ξανθιά» για μια ακόμη φορά.

Σε μια εμφάνισή της στην τηλεόραση πριν λίγες μέρες, δήλωσε πως θα έβλεπε την ηρωίδα του φιλμ Ελ Γουντς να προχωρά μπροστά και να στοχεύει ψηλά, γιατί όχι και στην θέση μιας υψηλόβαθμης δικαστικού, ή ακόμη και στην κούρσα για την προεδρία της Αμερικής.

«Αρκετοί σεναριογράφοι έχουν στην διάρκεια των χρόνων σκεφτεί μια σειρά από ιδέες για την συνέχεια» είπε η Γουίδερσπουν «αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη ώρα αφού όλοι μιλάμε για τον ρόλο των γυναικών στην πολιτική και πως είναι σημαντικό να δούμε περισσότερες γυναίκες στην πολιτική αρένα».

«Νομίζω ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να δει ξανά την Ελ και να ανακαλύψει τι κάνει αυτές τις μέρες» είπε η Ρις κι εμείς από την μεριά μας δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: