Buzz

Ο Στίβεν Κολμπέρ μας προετοιμάζει για το Late Show του με ένα teaser γλυκό σα ζάχαρη

στα 10

Δείτε το teaser του The Late Show με τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Λέτερμαν, Στίβεν Κολμπέρ, ο οποίος μάς συστήνει τον μαέστρο της νέας μπάντας του. Θα περάσουμε πολύ καλά!

Ο Στίβεν Κολμπέρ μας προετοιμάζει για το Late Show του με ένα teaser γλυκό σα ζάχαρη

Ο θρύλος της late night television, ο Ντέιβιντ Λέτερμαν μάς καληνύχτισε για τελευταία φορά στις 20 Μαΐου. Το «Late Show with David Letterman» που σκόρπισε γέλιο, ιερόσυλη ευρηματικότητα στη σάτιρα και έξυπνο πολιτικό σχολιασμό αλλάζει παρουσιαστή. Τον Λέτερμαν διαδέχεται ένας άλλος θρύλος, με συντομότερη θητεία στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά εξίσου διαδραστική. Ο Στίβεν Κολμπέρ του «The Colbert Report», βγάζει το κουστούμι του διασκεδαστικού συντηρητικού Ρεπουμπλικάνου και ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί ως ο εαυτός του κι ως νέος οικοδεσπότης της late night television.

Δείτε ακόμα: Ολα τα βίντεο των σταρ που αποχαιρετούν τον Ντέιβιντ Λέτερμαν σ' ένα σπέσιαλ κείμενο

Οσοι όμως ήταν φανατικοί του Λέτερμαν στα 33 χρόνια εκπομπών του (μετρήστε κι εμάς ανάμεσα σε αυτούς), γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δαιμόνιος παρουσιαστής είχε το εξίσου ταλαντούχο του sidekick: τον μαέστρο της μπάντας του Late Show, Πολ Σέιφερ. Ο Κολμπέρ λοιπόν θα έπρεπε να βρει έναν αντίστοιχα προικισμένο μουσικό, με προσωπικότητα, λάμψη και χιούμορ.

Κι από ό,τι φαίνεται τον βρήκε. Και μας τον παρουσιάζει σ' ένα μικρό teaser, γλυκό σαν... άχνη ζάχαρη της Νέας Ορλεάνης.

.

Ο 28χρονος Τζον Μπατίστ, μουσικός της τζαζ από τη Λουιζιάνα μοιάζει ιδανικός για τη θέση του μαέστρου που πρέπει να δημιουργεί ατμόσφαιρα, χαρακτήρα και upbeat mood στο στούντιο, τους καλεσμένους και τους τηλεθεατές. «Ω, τόσο καλός!» μουρμουρίζει ο Κολμπέρ όταν η κάμερα κόβει πάλι σε αυτόν μετά την λίγων δευτερελόπτων επίδειξη του Μπατίστ. Μπορεί όμως να μιλά για τις τοπικές λιχουδιές που μόλις καταβρόχθισε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το «Hobbit» με το δικό του μοναδικό τρόπο!

steven colbert jon batiste 607

Ο Μπατίστ είναι απόφοιτος της τοπ μουσικής σχολής της Νέας Υόρκης, του Juilliard School, κι είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στο «The Colbert Report». Οπως είδατε παίζει πολλά όργανα κι έχει ξεκινήσει την καριέρα του απο τα μπαρ της Νέας Ορλεάνης, αλλά και σε αυτοσχέδιες συναυλίες στους δρόμους όπου ξεσήκωνε τον κόσμο με τις σήμα-κατατεθέν «ερωτικές εξεγέρσεις». Στο Late Show φέρνει μαζί του και την μπάντα του, τους «Stay Human».

.

«Είμαι ενθουσιασμένος φυσικά» δήλωσε ο νεαρός μουσικός για την ευκαιρία που του δίνεται. «Με τον Στίβεν είμαστε το τέλειο ζευγάρι. Να ετοιμαστείτε για μεταμεσονύχτιες ερωτικές εξεγέρσεις!»

Ο Μπατίστ έχει κυκλοφορήσει αρκετά στούντιο και live άλμπουμ, ανάμεσα στα οποία το «Social Music» (το οποίο το 2013 είχε φτάσει στο Νο1 του Billboard Jazz Chart) και το «The Process» (σε συνεργασία με τον διάσημο μπασίστα Μπιλ Λάσγουελ και τον ντράμερ των Red Hot Chili Peppers , Τσαντ Σμιθ).

Οσοι φανατικοί του εξαιρετικού «Treme» του ΗΒΟ, θα τον θυμάστε κι από τη σειρά όπου εμφανιζόταν ως ο εαυτός του. Το 2012, ο Σπάικ Λι του πρόσφερε έναν β' ρόλο στο «Red Hook Summer».

«Η μουσική του ξεσηκώνει τόσο πολύ το κοινό, κάνει τον κόσμο να αισθάνεται μεθυσμένος» δήλωσε ο Κολμπέρ για την επιλογή του. «Ισως θα πρέπει να βάλουμε στο στούντιο μία πινακίδα "Μην Κάνετε Ερωτα"» είπε γελώντας.

Οι προετοιμασίες του Κολμπέρ να αναλάβει το νέο του πόστο ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες με το ξύρισμα της γενειάδας που είχε αφήσει στις παρατεταμένες διακοπές του. Το "Colbeard" έγινε φυσικά viral.

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: