Buzz

Ο Μπάρι Κέογκαν θα ήταν ένας υπέροχος Riddler στο «The Batman» του Ματ Ριβς

στα 10

Ενα βίντεο με την οντισιόν του για τον ρόλο του Riddler βγήκε στην δημοσιότητα και έχει γίνει ήδη viral.

Ο Μπάρι Κέογκαν θα ήταν ένας υπέροχος Riddler στο «The Batman» του Ματ Ριβς

Μπορεί το «The Batman» του Ματ Ριβς να έχει κυκλοφορήσει εδώ και περίπου εφτά μήνες, αλλά ακόμα βρίσκουμε λόγους για να μιλάμε γι’ αυτό.

Ενας από αυτούς είναι και η εμφάνιση του Ιρλανδού ηθοποιού Μπάρι Κέογκαν ως Joker στο φινάλε της ταινίας, ο οποίος τράβηξε το ενδιαφέρον των φανς, ειδικά και μετά την κυκλοφορία μιας κομμένης σκηνής λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της ταινίας.

Αλλά φαίνεται πως Κέογκαν δεν έκανε αρχικά οντισιόν για αυτόν τον ρόλο. Το περιοδικό GQ δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Κέογκαν σε οντισιόν για το ρόλο του Riddler, φορώντας ένα καπέλο, κρατώντας ένα μπαστούνι και να προχωρά σε ένα διάδρομο μέχρι που βλέπουμε αίματα στο πρόσωπό του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ματ Ριβς επιβεβαίωσε το σίκουελ της ταινίας «The Batman»

barry keoghan main

Οπως γνωρίζουμε βέβαια ο Κέογκαν τελικά δεν πήρε τον ρόλο του Riddler, αυτός αρχικά πέρασε στον Τζόνα Χιλ και τελικά στον Πολ Ντέινο, αλλά οι παραγωγοί της ταινίας φαίνεται πως εντυπωσιάστηκαν από το βίντεο αυτό που τελικά του έδωσαν έναν ρόλο που ο ίδιος δεν γνώριζε πως υπήρχε, εκείνο του Joker. Και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.