Buzz

Ο Τζος Μπρόλιν στο καστ του «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery»

στα 10

Το «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» συνεχίζει να μεγαλώνει με ένα εξαιρετικό καστ.

Ο Τζος Μπρόλιν στο καστ του «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery»

Ο Ράιαν Τζόνσον ανακοίνωσε τη δεύτερη συνέχεια των περιπετειών του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ με τίτλο «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» με ένα μικρό teaser - φυσικά με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγο αργότερα αποκαλύφτηκαν τα τρία πρώτα νέα μέλη του καστ, οι Τζος Ο'Κόνορ, Κέιλι Σπέινι και Αντριου Σκοτ, ενώ αμέσως μετά μάθαμε πως οι Γκλεν Κλόουζ, Τζέρεμι Ρένερ, στην πρώτη του εμφάνιση στην οθόνη μετά το δυστύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή στις αρχές του 2023, Κέρι Γουάσινγκτον και η Μίλα Κούνις θα πρωταγωνιστήσουν κι αυτοί στην ταινία.

Τώρα ανακοινώθηκε πως και ο Τζος Μπρόλιν, τον οποίο είδαμε τελευταία στα δυο «Dune» προστέθηκε στο καστ χωρίς να γνωρίζουμε τον ρόλο του.

Διαβάστε ακόμα: «Wake Up Dead Man». Αυτός θα είναι ο τίτλος της ταινίας «Στα Μαχαίρια 3»

knives out main

Φυσικά καμία λεπτομέρεια από την πλοκή δεν είναι ακόμα γνωστή, μόνο ότι στο μικρό teaser ακούγεται η φωνή του Μπλανκ του Ντάνιελ Κρεγκ να λέει πως «στην αρχή βγήκαν τα μαχαίρια, μετά το γυαλί έσπασε, αλλά η πιο επικίνδυνη υπόθεσή μου πρόκειται να αποκαλυφθεί».

Ο τίτλος βασίζεται στο ομότιτλο κομμάτι των U2 από τον δίσκο τους «Pop» του 1997. Πάντως μην περιμένετε να αποκαλύψει ο τίτλος και πολλά για την ταινία, μιας και το σχεδόν πεντάλεπτο τραγούδι των U2 δεν είναι ένας από τα πιο γνωστά τραγούδια του ιρλανδικού συγκροτήματος, με στίχους που μιλούν για μια διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας.

Η ταινία «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2025.