Buzz

Μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Πρώτο τρέιλερ του «Venom: The Last Dance»

στα 10

Η τελευταία ταινίας της τριλογίας του «Spider-Verse» έρχεται στις αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου.

Μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Πρώτο τρέιλερ του «Venom: The Last Dance»

Μπορεί οι δυο προηγούμενες ταινίες «Venom» να μην πήγαν καθόλου καλά, ούτε από άποψης κριτικών αλλά ούτε από άποψης εισπράξεων στο box office, αλλά φαίνεται πως το στούντιο της Sony είναι αποφασισμένο να ολοκληρώσει την τριλογία του franchise. Και μπορεί να μην γνωρίζαμε τίποτα για την τρίτη αυτή ταινία, με τίτλο «Venom: The Last Dance», αλλά όπως επιβεβαιώνει τόσο ο τίτλος της όσο και ο Πρόεδρος του στούντιο της Sony Τομ Ρόθμαν, θα είναι «η τελευταία ταινία του Venom και θα είναι τεράστια».

Με το πρώτο τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε μαθαίνουμε πως ο Τομ Χάρντι επιστρέφει στον ρόλο του Εντι Μπροκ και του Venom, η Μισέλ Γουίλιαμς αποχώρησε (και φαίνεται πως καλά έκανε), αλλά ο Στίβεν Γκρέιχαμ επιστρέφει στον ρόλο του Πάτρικ Μάλιγκαν, του ντετέκτιβ που ήλπιζε να χρησιμοποιήσει τον Εντι για να βρει τα λείψανα των θυμάτων της δολοφονίας του Κλίτους στην προηγούμενη ταινία και μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Τζούνο Τέμπλ, Τσιούετελ Ετζιόφορ και Κλαρκ Μπάκο.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο μικρό teaser του «Return to Silent Hill»

venom the last dance

Την ταινία σκηνοθετεί η Κέλι Μάρσελ, η σεναριογράφος και των τριών ταινιών «Venom», εδώ στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο, ενώ ο Τομ Χάρντι συνυπογράφει κι αυτός το σενάριο της ταινίας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη ο Εντι και ο Venom βρίσκονται σε φυγή. Κυνηγημένοι και από τους δύο κόσμους τους και με το κλοιό να κλείνει ολοένα και περισσότερο, το δίδυμο αναγκάζεται σε μια καταστροφική απόφαση για έναν τελευταίο χορό του Venom και του Εντι.

Φαίνεται πως η Τέμπλ θα είναι το νέο ερωτικό ενδιαφέρον του Χάρντι και ο Ετζιόφορ θα είναι ένας από τους συμβιωτικούς κακούς της ταινίας. Επίσης φημολογείται επίσης ότι η ταινία θα περιλαμβάνει έναν νεαρό Πίτερ Πάρκερ, αλλά είναι ασαφές και φαινομενικά αμφίβολο ότι ο Venom θα διασταυρωθεί με τον Spider-Man του Τομ Χόλαντ παρά το σύντομο πείραμα στο «Spider-Man: No Way Home».

Η ταινία «Venom: The Last Dance» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου.

venom the last dance