Buzz

«Vape Wave». Η νέα ταινία του Ζαν Κουνέν, καπνίζει πολύ!

στα 10

Ο Γάλλος σκηνοθέτης ετοιμάζει εδώ και χρόνια ένα «πολυμορφικό» ντοκιμαντέρ για την κουλτούρα του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

«Vape Wave». Η νέα ταινία του Ζαν Κουνέν, καπνίζει πολύ!

Μπορεί οι ερευνητές και οι επιστήμονες να είναι ακόμη αναποφάσιστοι για το αν το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί την σωτηρία της ανθρωπότητας από τα όσα κακά συνεπάγεται το παραδοσιακό κάπνισμα, αλλά ο Ζαν Κουνέν, μανιώδης vaper κι ο ίδιος, προσπαθεί να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Το καινούριο του φιλμ, «Vape Wave», δεν είναι ένα παραδοσιακό ντοκιμαντέρ, αφού εκτός από την έρευνα, τις συνεντεύξεις και τα στοιχεία, προσπαθεί την ίδια στιγμή να οραματιστεί το μέλλον και να φανταστεί πως το vaping θα εξελιχθεί στα χρόνια που έρχονται.

Ο ίδιος ο Κουνέν λέει πως η ταινία του ακολουθεί την σχολή του gonzo journalism, θέλοντας να αποτελέσει ένα snapshot του κόσμου του vaping αυτή τη στιγμή, αλλά προσφέροντας την ίδια στιγμή μια αντικειμενική ματιά στην ιστορία και την εξέλιξη του φαινομένου.

vape wave 607

Στο πρώτο τρέιλερ μπορείτε να πάρετε μια γεύση (ή ίσως μια τζούρα) από το φιλμ το οποίο αν είστε aficionado του vaping πιθανότατα θα σας ενθουσιάσει.

Ακόμη κι αν δεν καπνίζετε –συγνώμη vape- όμως δεν μπορεί παρά να συμφωνήσετε ότι μια τολύπη καπνού που βγαίνει από ένα στόμα είναι ένα από τα πιο κινηματογραφικά πλάνα που μπορεί κανείς να γυρίσει...

Διαβάστε ακόμη: