Buzz

«Main dans la Μain»: Καινούρια ταινία για την Βαλερί Ντονζελί

στα 10

Μετά τον εισπρακτικό και καλλιτεχνικό θρίαμβο του «Πολεμώντας για τη Νίκη», η Βαλερί Ντονζελί, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της καινούριας ταινίας της.

«Main dans la Μain»: Καινούρια ταινία για την Βαλερί Ντονζελί
Μια βραδιά στην Οπερα!

Το «Main dans la Μain» είναι η ιστορία της συνάντησης δυο εντελώς αντίθετων χαρακτήρων, της Ελέν Μαρσάλ και του Ζοακίμ Φοξ και των παράξενων, ανεξήγητων δυνάμεων που θα τους φέρουν μαζί. Η Ελέν είναι η επικεφαλής του μπαλέτου της Οπερας του Παρισιού, μιας μάλλον σνομπ γυναίκα που μοιράζεται τη ζωή της με την καλύτερη φίλη της Κονστάνς. Ο Ζοακίμ δουλεύει σε ένα κατάστημα που φτιάχνει καθρέφτες, του αρέσει το σκέιτμπορντ και ζει μακριά από το κέντρο του Παρισιού.

Οι δυο τους δεν θα είχαν κανένα λόγο να συναντηθούν, αλλά όταν αυτό συμβαίνει από τύχη, πολύ απλά δεν μπορούν να χωρίσουν. Ακόμη κι αν το θέλουν. Μια παράξενη δύναμη τους κρατά μαζί. Οταν ο ένας βγαίνει από το δωμάτιο, ο άλλος τον ακολουθεί. Αν περπατήσει προς μια κατεύθυνση, κι ο άλλος πρέπει να κατευθυνθεί προς τα εκεί. Αν η Ελέν σηκώσει το χέρι της, ο Ζοακίμ πρέπει να κάνει το ίδιο. Από την στιγμή που θα συναντηθούν, δεν μπορούν να χωρίσουν, γίνονται ο ένας καθρέφτης του άλλου, δυο χορευτές σε ένα ερωτικό μπαλέτο, που δεν γίνεται να σταματήσει.

Ο Ζερεμί Ελκάιμ σύζυγος της Ντονζελί και συμπρωταγωνιστής της στο «Πολεμώντας για τη Νίκη» και η ίδια, πρωταγωνιστούν ξανά, ενώ η Βαλερί Λεμερσιέ κρατά έναν βασικό ρόλο.