Buzz

Ο Κόλιν Φάρελ δίνει ένα update για την σειρά του «Πιγκουίνου» στο HBO Max

στα 10

Και φαίνεται πως ο Ματ Ριβς εμπλέκεται ενεργά σε αυτή.

Ο Κόλιν Φάρελ δίνει ένα update για την σειρά του «Πιγκουίνου» στο HBO Max

Ο Ματ Ριβς ήρθε για να μείνει στο DCEU. Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας του «Joker», η Warner όχι μόνο του έδωσε το πράσινο φως και για το σίκουελ και δυο spin-off σειρές στο HBO Max, μια βασισμένη στον Οσγουόλτ Κόμπλεποτ (τον Πιγκουίνο) και μια για το αστυνομικό τμήμα του Γκόθαμ το οποίο τελικά μετατράπηκε σε σειρά για το Ασυλο του Αρκαμ, αλλά και του πρόσφερε και επίσημα την θέση του συμβούλου στην DC Films. Και από ό,τι φαίνεται έχει αναλάβει τα καθήκοντά του με αρκετή θέρμη.

O Κόλιν Φάρελ, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Πιγκουίνου στον «The Batman», μίλησε στο ET! στην πρεμιέρα του «Thirteen Lives» του Ρον Χάουαρντ και αποκάλυψε πως ο Ριβς δεν ασχολείται μόνο με το σενάριο της σειράς, αλλά φαινομενικά επιλέγει και τους σκηνοθέτες της. Ωστόσο, ο Φάρελ διευκρίνισε επίσης ότι δεν θα αναλάβει ο Ριβς καμία σκηνοθετική ευθύνη για το «The Penguin».

Διαβάστε ακόμα: H Lady Gaga σε συζητήσεις για να παίξει στο σίκουελ του «Joker» στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν. Και θα είναι μιούζικαλ!

penguin

«Ο Ματ είναι πνιγμένος αυτή την περίοδο, βρίσκεται συνέχεια πάνω από το πληκτρολόγιο και απλώς σχεδιάζει την ιστορία γιατί είναι αρκετά σχολαστικός. Είναι τόσο εμμονικός με αυτό που κάνει, αλλά ασχολείται όλη την ώρα με την σειρά “The Penguin” [του HBO Max]. Εννοώ, δεν θα το σκηνοθετήσει, αλλά έχει όλη τη δομή των σεναρίων και ποιος θα τα σκηνοθετήσει. Κι αυτό είναι συναρπαστικό», είπε ο Φάρελ.

Και φυσικά ο Φάρελ ανυπομονεί να επιστρέψει στον ρόλο αυτό στην, ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής σειρά του HBO Max, η οποία από ό,τι φαίνεται θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2023 για να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο στην διαδικτυακή πλατφόρμα.