Buzz

Θέλετε να μπείτε στον (ανάποδο) κόσμο του «Stranger Things»; Τώρα μπορείτε!

στα 10

Tα Universal Studios συνεργάστηκαν με το Netflix για να κατασκευάσουν την πόλη του Χόκινς και τον ανάποδο κόσμο της. Οσοι τολμηροί, κλείστε εισιτήριο!

Θέλετε να μπείτε στον (ανάποδο) κόσμο του «Stranger Things»; Τώρα μπορείτε!

Τα θεματικό πάρκο των Universal Studios, σε άμεση συνεργασία με το Netflix, έχει να σας κάνει μία πρόταση που δύσκολα θα αρνηθείτε: θέλετε να καβαλήσετε ένα ποδήλατο και να βρεθείτε στο κέντρο της πόλης του Χόκινς; Στο γειτονικό της δάσος; Στον ανάποδο κόσμο της;

Θυμηθείτε κι αυτό: Τι να κάνετε αν βρεθείτε στο Upside Down; Οι πρωταγωνιστές τού «Stranger Things» συμβουλεύουν

Ενα εισιτήριο για τη βόλτα στο «Stranger Things» κομμάτι του πάρκου, θα σας έχει κι έξτρα μπόνους: να σας κυνηγά ο Demogorgon!

Stranger Things Universal Studios 607

«Από την μυστική μονάδα κρατικών εργαστήριων του Χόκινς και το σπίτι των Μπάγιερς με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στους τοίχους, μέχρι τον ανατριχιαστικό ανάποδο κόσμο με τα κολλώδη δέντρα και τον υπόγειό του λαβύρινθο, όλα σας περιμένουν με αναπάντεχες ανατροπές κι εκπλήξεις σε κάθε γωνιά του πάρκου» γράφει η ανακοίνωση των Universal Studios.

Δείτε κι αυτό: Πώς θα ήταν το «Stranger Things» με serial killer; Το τρέιλερ του «Summer of ’84» έχει την απάντηση

Stranger Things Universal Studios 607 1

Το θεματικό πάρκο θα εγκαινιαστεί στα Universal Studios (σε Χόλιγουντ και Ορλάντο) στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ανοίξει και στα αντίστοιχα της Σιγκαπούρης στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ποιοι θαρραλέοι, κλείστε εισιτήρια!

Διαβάστε ακόμα: