Buzz

«Under the Silver Lake»: Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ ακολουθεί με νουάρ βήματα το «It Follows»

στα 10

Ετοιμο για την πρεμιέρα του στις Κάννες, έτοιμο και για την έξοδό του στις 22 Ιουνίου στην Αμερική, το νέο φιλμ του σκηνοθέτη του «It Follows» είναι ένα νουάρ οδοιπορικό στην Πόλη των Αγγέλων.

Flix Team
«Under the Silver Lake»: Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ ακολουθεί με νουάρ βήματα το «It Follows»

Ο Σαμ είναι ένα 33χρονος που ζει στον κόσμο του. Αυτό θα αλλάξει όταν θα ανακαλύψει μια μυστηριώδη γυναίκα, τη Σάρα, η οποία μπαίνει κρυφά στην πισίνα του διαμερίσματός του. Οταν η Σάρα θα εξαφανιστεί, ο Σαμ θα ξεκινήσει μια αναζήτηση στο Λος Αντζελες που θα τον οδηγήσει σε μια απίστευτη αποκάλυψη ενός σκανδάλου και μια συνωμοσίας που αφορά ολόκληρη την Πόλη των Αγγέλων.

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση του «Under the Silver Lake», της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ, ο οποίος επιστρέφει μετά το θρίαμβο του «Σε Ακολουθεί». Η ταινία αναμένεται να βρεθεί στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 71ού Φεστιβάλ των Καννών, ενώ έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στην Αμερική τις 22 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε να δούμε στο 71ο Φεστιβάλ Καννών

Under the Silver Lake 607

Η παραγωγή της ταινίας προσπαθεί με λέξεις και φράσεις κλειδιά όπως «στην νουάρ παράδοση που ξεκινά από το "Kiss me Deadly" μέχρι το The Long Goodbye", το "Chinatown" και το "Mullholland Dr."» ή «μασκοφόρες femme fatales, ερημίτες τραγουδοποιοί, πόρνες» να πείσει για τον σκοτεινό κόσμο μιας κωμωδίας μυστηρίου όπως επιθυμεί να έρθει πακεταρισμένο το «Under the Silver Lake».

Περιττά όλα τα παραπάνω. Αρκεί η υπογραφή του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ κυρίες και κύριοι για να ανυπομονούμε. Και αυτό το τρέιλερ.


Under the Silver Lake 607